Snart Island

På fredag åker jag till Island! 
 
Låt oss kolla in vädret: 
 
 
 
 
 
Det ser ju lovande ut!
 
Kul att det ska regna 19mm dagen då jag ska upp på Islandshästen. Men det ska ju vara en både calm och experienced häst så den har väl töltat runt med en svensk på ryggen i regn förr. 
 
Det positiva med att åka från 24 grader och sol till 8 grader och regn det är att det kommer kännas som att komma till en charterort när vi väl stiger av flyget i Sverige igen.
 
- Vem behöver ett hus på spanska solkusten när man har ett radhus i svenska inlandet?? kommer jag tänka och vinkla snoken mot solen. 
 
Nä, men vädret spelar faktiskt ingen större roll den här gången. Det enda vi ska bada i är en lagun och den är väl varm ändå? 
 

Kommentera gärna!
Jennie

Jag har varit på Island två gånger och ibland känns det som att vädret byter från den ena minuten till den andra. Sen varierar det också mycket lokalt. På Island säger de "Don't like the weather? Wait five minutes!" och så är det verkligen 😀 så jag hoppas och tror att du kan få lite sol trots tråkiga väderleksrapporter! Island är hur som helst fantastiskt oavsett. Trevlig resa 😀

Svar: låter lovande! hehe Tack!
Moa DeBruin

2018-05-21 ♥ 09:25:49
Maria

Åh jag åker också snart till Island 😍 Ser fram emot en recension 😌

Svar: Kul! :)
Moa DeBruin

2018-05-21 ♥ 10:36:41
Ellen

Spöregnade när vi var på Island och red också men det gick bra ändå! Vi fick ju låna regnkläder där 😊 Och regnet känns sekundärt när vyerna är som de är och när man 5 minuter efter avfärd rider genom ett strömmande vattendrag! Är övertygad om att ni får en bra resa, Island är fantastiskt!

Svar: Najs! :)
Moa DeBruin

2018-05-21 ♥ 17:16:26
Christina

Det är ofta rejält kasst väder på Island. Jag tänker att det är lika bra att vara inställd på det, så man är mentalt förberedd och har preppat med varma och regntäta kläder. Jag kan inte säga detta tillräckligt många gånger: Klä dig varmt och regnsäkert! Gäller även skorna.

I lagunen är det jättevarmt så det var bara mysigt med dåligt väder tyckte jag :)

Svar: Jag ska verkligen preppa med varma kläder! 👌🏻
Moa DeBruin

2018-05-21 ♥ 19:06:25
Malin

Var på Island i somras, i juli. Ena dagen hade vi ca 10 grader och snålblåst delux (frös rätt bra trots många lager kläder) för att nästa dag ha 20 grader och sol. Island var en väldigt cool upplevelse och naturen är nästan ännu mäktigare när vädret är lite mulet och grått. Hoppas ni får en fin resa och det kommer gå utmärkt med islandshästarna :)

Svar: Oj vilken väderväxling! 😱 Lika bra att packa varierat med andra ord 😊
Moa DeBruin

2018-05-21 ♥ 20:44:08
Elin

Håller med de andra kommentarerna, vädret kan växla fort men det är lika bra att vara förberedd på snålblåst och regn och klä sig lager på lager, haha.
Efter att ha bott på Island i fem år och alltid åkt hem några veckor på sommaren så kan jag intyga att JA, det känns som en charterresa när man går av flyget i Sverige! Har inte känt behov av en utlandssemester alls under dessa åren, jag har ju min semester/vistelse i Sverige varje sommar, vem behöver mer? Haha :D

Svar: Haha 😆
Moa DeBruin

2018-05-25 ♥ 00:37:58

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback