Strokkur Gejser

Idag har vi åkt Golden Circle-turen. Jag ska berätta mer om denna tur när jag kommer hem, men så länge kan jag nämna att ett av stoppen vi gjorde var Strokkur Gejser. 
 
Strokkur gejser sprutar vatten var 4-8 minut, vilket betyder att jag stod blick stilla med tummen på fotoknappen i ganska exakt sju minuter. För en gejser kan man tydligen inte pausa eller spola tillbaka? Nix, den kör sitt eget race. 
 
Fjupp... 
 
 
 
Fjuuuupp... 
 
 
 
Fjuuuuuuuupp!
 
 
 
Pyyyys...
 
 
 
Möjligt att det inte lät fjupp och pys, men det var sjukt häftigt att bevittna! Jag hoppade lika högt varje gång det sprutade. 
 
 
 
Man måste även älska att min kompis Mari stod med fingret på sin telefon-fotoknapp lika länge som jag och just som gejsern sprutade och det var dags att smälla av några kort ringde hennes barn facetime. Haha! Dålig tajming för fotoalbumet. Bra tajming för barnen som fick bevittna Strokkur Gejser från Skövde.  
 
I natt åker vi hem till Sverige igen. 
 
Häpp! 

Kommentera gärna!
Martina

Åh va häftigt. MÅSTE åka till Island nån gång! Vad ska man tänka på om man planerar? Vad ska man se, vad kan man skippa? Praktiska tips? Om du orkar så vore en liten reseguide väldigt uppskattad :)

Svar: Jag ska absolut knåpa ihop en guide! :)
Moa DeBruin

2018-05-28 ♥ 10:10:19
Anonym

Ja berätta gärna om den turen, jag ska till island till helgen och undrar om det är värt att betala för att åka den turen? :)

Svar: Vi hyrde bil och kunde ta oss runt på egen hand, vilket jag rekommenderar. Bussturer vet jag inte tyvärr. Men själva Golden circle var jättefint och något man ”måste” se när man besöker Island för första gången :)
Moa DeBruin

2018-05-28 ♥ 12:22:21
S

Kan verkligen inte se något annat än "stork*k gejser" när jag tittar på rubriken :D

2018-05-28 ♥ 17:17:01

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback