Barnvakt

Idag var jag barnvakt en stund åt mitt älskade syskonbarn, Spiderkusinen kan vi kalla honom. 
 
Titt´ så glad man blir när man ser sin faster!
 
 
 
 
Men hur kan man bli annat när fasters nuna är den här, det undrar jag och säkert även ni??
 
 
 
 
 
Vi hängde på bibblan en stund medan mamman skulle till tandläkaren som ligger på andra sidan gatan. Vi läste böcker och pusslade.
 
 
 
 
Läsa böcker gick väl så där eftersom Spiderkusinen mest var intresserad av att bläddra bladen väldigt fort fram och tillbaka snarare än att läsa sagan. Men vi har alla olika intressen. 
 
Pusselbitarna hamnade mest i munnen. 
 
 
 
 
Jag fick förklara att bitarna skulle läggas i pusslet, inte i munnen. Men i rättvisans namn stod det faktiskt Titta! Mat på pusslet så hur skulle han kunna veta??
 
 
 
 
 
Minns ni att jag funderade på vilka känslor man kan hysa till ett syskonbarn? Nu vet jag att jag ÄLSKAR min syskonunge så HIMLA mycket! Jag längtar efter honom när vi inte har setts på en stund och hans leende gör mig alldeles varm i hjärtat. Jag önskar honom allt gott i hela världen och vill inget hellre än att få vara den där roliga, engagerade fastern i hans liv. Jag vet själv vilken rikedom det är att ha en nära relation med släktingar och jag vill GÄRNA vara den rikedomen i mitt sykonbarns liv <3
 

Kommentera gärna!
Sabina

Känner samma för min mans systerbarn <3 Älskar så att umgås med honom, han fyller 2 år nästa vecka och jag tycker att allt som händer är så spännande medan han växer och utvecklas :D

Svar: mysigt :) <3
Moa DeBruin

2018-11-28 ♥ 19:47:06 » URL: http://lesthi.blogspot.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback