Bästa listan

Här kommer min bästalista:
 
Favoritsnacks: Estrellas linschips är verkligen goda. Och oerhört nyttiga! Det hör man på namnet. 
 
Bästa plagget: Just nu min raffmamma-klänning. 
 
 
 
 
Besatt av på tv: Bachelor. Duh. Jag älskar att jag och min man är lika besatta. 
 
Favoritsyssla efter jobbet: Dra av mig mina kläder (exempelvis en raffmamma-klänning) slänga bh:n åt skogen och ta på mig myskläder.
 
Godaste drycken: Kaffe från min egen perkulator!! *gör korstecken upp mot himlen*
 
 
 
 
Favoritnagellack: Jag har en historia av åratal med avskavt nagellack. Det var min signaturgrej. Inte för att jag skavde av det medvetet, det var mer att jag gärna målade naglarna men sedan aldrig orkade ta bort lacket ordentligt. Eftersom jag VET att jag fungerar så har jag sedan några år slutat att måla naglarna. Jag motar avskavd Olle i grind, kan man säga.
 
 
 
 
Bästa konto på Instagram: Jag försöker verkligen tycka att olika viktiga konton är bäst men i slutet av dagen återkommer jag ALLTID till samma - FAMILJEN KARDASHIAN. Fy farao vad intressanta de är. 
 
Bästa sminkprylen: Min foundation. Den är min go to. Jag är annars inte en sminkperson men min foundation är bra grejer. Jag unnar alla en god sådan, man som kvinna. 
 
Favoritsak i hemmet: Våra fönster. Det är inte en pryl kanske men jag älskar våra stora fönster som ger ett fantastisk ljusinsläpp. Plus att vi kan följa alla årstider från vårt köksbord. I övrigt är jag verkligen ingen prylperson (heller). Jag fäster mig aldrig vid saker, där är jag noll nostalgisk. 
 
 
 
 
 
Favoritdoft: Mina barns doft.

Kommentera gärna!
Anonym

Hahahaha! Jag läste ”min mens” som nummer två av favoritdofter. Tycker det skulle vara ett bra statement att gilla sina egna kroppdofter 😂

Svar: haha ja det hade ju ändå varit respekt!
Moa DeBruin

2018-11-02 ♥ 11:21:27
Mellan raderna

Hahah, vad sjukt det där. Jag och min sambo är också besatta av Bachelor.. och vi kan annars ALDRIG enas om en film eller serie, men Bachelor - där snackar vi! ;) Vad är grejen egentligen? Det BORDE ju finnas både en och två bättre grejer att titta på? Eller?

Svar: jag veeeet??? Men det är så mycket känslor liksom och spänning och... ja det är skitbra helt enkelt hehe
Moa DeBruin

2018-11-02 ♥ 11:23:32 » URL: http://mellan-raderna.com
Frida

Men nu vill man veta vilken foundation juuuu haha

Svar: ah såklart! Jag använder number seven som finns på Apotek Hjärtat, den är grym. Täckande men inte FÖR täckande. Kolla in den! :)
Moa DeBruin

2018-11-02 ♥ 21:23:14
Introvertinnan - En högkänslig introverts bekännelser

Ja, Estrellas linschips är magiska! Älskar att det kommer mer och mer veganska gottegrejer. Det där med att veganer är spinkiga (och nyttiga) - bara ännu en till förutfattad mening! Ha en fin helg :)

2018-11-03 ♥ 00:47:06 » URL: http://introvertinnan.se/
Matilda

Läste min mans nummer två 😳😳

2018-11-04 ♥ 00:40:43

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback