Come fly with me

Idag hade jag och Matilda en (befogad) promenad tillsammans med en herrans massa ballonger. 
 
Sekunden efter att bilden togs flög vi iväg!
 
 
 
 
 
Nääääää! Skoja ba´. 
 
Vi stod stadiga på marken. Jag har dock gått och gnolat på Frank Sinatras Come on fly with me, we'll fly, we'll fly away hela dagen. 
 
En annan sak - det har blivit minusgrader i Skövde och varje gång jag ser min vinterjacka känner jag mig SÅÅÅÅ nöjd. 
 
 
 
 
 
Jag orkar inte med hur mycket jag tycker om mig själv för att ha investerat i den här rejäla superjackan som värmer typ exakt alla delar av min kropp. Allt utom möjligen händerna och smalbenen. Eller "investerat" förresten? Det lät dyrt. Jag köpte den på H&M:s rea förra säsongen. 200 pix vill jag minnas att jag gav. 
 
Jag har sagt det förr och jag säger det igen - en vinterjacka BÖR ha starka sovsäcks-vibbar. Annars är det ingen riktig vinterjacka.
 

Kommentera gärna!
Marie

Jag kan inte låta bli att tänka på Ballongförsäljaren i Nicke Nyfikenboken som heter nåt "jag kommer inte ihåg...". Älskade just den grejen, ballongknippet.
Förresten försökte jag kommentera inlägget om buketten men det gick inte. Du missade således en otroligt viktig kommentar om att jag minsann såg en hamster, alternativt marsvin, i buketten istället för hyacinten. slut på viktigt meddelande.Kram

Svar: en hamster?? haha snacka om att det hade varit en dopad bukett! Minns också Nicke Nyfiken :)
Moa DeBruin

2018-11-27 ♥ 12:01:22
Matilda

Haha!! Jag har en vinterjacka som jag inte riktigt vågar använda för den sänder extrema sovsäcksvibbar. Nu känner jag mer vaaa?? Lyllos mig ju! Ska banne mig damma av den och börja använda. Så kan jag stå och mysa medan andra fryser i sina små jackor 👌

Svar: Jag säger bara: sååååå lyxigt och smart! 😏
Moa DeBruin

2018-11-27 ♥ 19:06:43

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback