Spiderchick

En inte så himla bra morgon
Hej från jobbet! 
 
Den här morgonen var kanske inte den bästa.
 
 
 
 
 
 
Barnen har studiedag från skolan men på grund av att både jag och Spiderpapa måste jobba behövde de gå på fritids. Det togs inte emot med öppna armar av barn nr 1. Med det dåliga samvetet hängande över mig försökte jag tidigare i veckan pussla för att barnen inte skulle behöva gå så många timmar. Jag petade in en sovmorgon, morfar kunde hämta tidigare och allt möjligt.
 
En halvtimma innan jag skulle lämna på fritids ringde barn nr 1:s kompis och frågade om barn nr 1 ville komma dit under dagen. Det ville han såklart. Bara det att då fick barn nr 2 (som tidigare varit helt fine med upplägget) bryt för att han måste vara på fritids och inte brorsan. De går inte på samma avdelning eller leker med samma kompisar, men det kändes såklart ändå orättvist. Jag kan förstå det. I samma veva ringde Spiderpapa från jobbet och då passade JAG på att få ett stress/dåligt samvete-bryt inför barn och man på högtalartelefon. 
 
– JAG ORKAR INTE!
 
– Lyssna på mamma nu... pep Spiderpapa i högtalaren. 
 
Barnen satt som förstelnade ljus och bevittnade mammans bryt. 
 
Japp.
 
Nu har jag dåligt samvete för DET istället. 
 
Ibland känns det som att jag fixar och löser och går till mötes och så blir det ändå bara FEL. 
 
En sådan dag alltså. 
 
Anonym

Är nog bara nyttigt för kidsen att se ett bryt ibland 😊
Kram

Svar: Ja så är det nog faktiskt.
Moa DeBruin

Kusin P

Meeen, ett bryt leder oftast till att en blir lyssnad på. Även om en får dras med dåligt samvete resten av dagen!😅

Svar: Jo tack, man kan ju lugnt säga att familjen lyssnade ;)
Moa DeBruin

Isabell

Dom dagarna har vi alla❤

Svar: <3
Moa DeBruin

Anonym

Kram

Svar: 😊❤️
Moa DeBruin

Sabina

Om det är någon tröst så lovar jag att dina barn var mer förstående mot dig och ditt bryt (än mina barn) (dvs mina katter) när jag bröt ihop igår för att den ena av dem hade bajs från lådan över hela rumpan som hon sedan smetade ut på all den nytvättade tvätten, ett skåp och soffan innan jag upptäckte vad som var på gång :(

Svar: Oh naj! Lille katt då! Och stackars dig som fick städa upp 🙈
Moa DeBruin

Lisa Karlberg

Jag är lärare och vrålade till mina elever- i åk 8- om ni inte slutar med ert jävla drama så kommer jag fan säga upp mig! Jag är er lärare, inte er mamma! Sköt ert bråk privat.
Rektorn kom fram lite orolig till mig idag för att fråga om det var sant.. jag fick vackert erkänna att jag inte var så lågaffektiv där, och inte tänker säga upp mig.

Svar: A men liksom ibland rinner det bara över... feel ya!
Moa DeBruin

Daniela

Tack för att du delar med dig på ett så fint sätt<3 Har haft lite för många bryt på mina barn idag, ibland bara orkar man inte. Känns lite skönt att läsa om andras bryt då:)

Svar: ❤️❤️
Moa DeBruin

Anonym

Vi är bara människor. 😘 🤗

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress