Festfixar’n

Igår ekade tomheten över Sverige. Allt var stilla. Livets snurr stod på paus. Varför? Jo Spiderchicks blogg STOD ouppdaterad!! Totalez!
 
Ni märkte det va?
 
Va?
 
Inte.
 
Nä. 
 
Okej.
 
Jag var hur som helst fullt upptagen med att arrangera fest för över 200 personer. Vi i festfixargruppen började dagen vid 10 på förmiddagen och var hemma efter kl 01 på natten. 
 
 
 
 
Från klockan 16 hade vi en lokal abonnerad. På knappt två timmar bordsplacerade, dekorerade samt dukade vi för alla gäster. Om jag inte hade gått rekommenderade 10 000 dagliga steg innan så hann jag definitiv med det då.
 
 
 
 
 
Jag är så glad och tacksam för mina kollegor! Vi konstaterade att vi är så synkade nu förtiden att vi inte ens behöver prata med varandra. Vi registrerar med ett kort ögonkast vad de andra två gör och tar vid där vi vet att det behövs. 
 
 
 
 
Jag konstaterade återigen att jag älskar projektledarrollen. Den innehåller allt jag trivs med - snabba puckar, många bollar, kvicka dribblingar, siktade mål och helst inga missade skott. Möjligt att jag även skulle kunna jobba som sportkommentator, ja. 
 
 
 
 
Idag vaknade jag klockan 07:15. Jag var till och med uppe före mina barn??
 
Jo jag vet, jag har otroligt dåliga sovmorgonsgener.
 
Man kan inte ha allt. 
 

Kommentera gärna!
Sofie

Jag märkte faktiskt att du var borta. Klickade mig in här igårkväll, beredd på att avnjuta lite rolig läsning, men ICKE!
"Nehe, nej, nej men då så, antar jag" muttrade jag för mig själv. Och återkom idag till hela TVÅ nya inlägg - tjohej!

Svar: Tjooheeej! Härligt att du märkte ändå 😉
Moa DeBruin

2018-11-25 ♥ 16:27:41
Amanda

Vart är klänningen från? Jättefin! =)

Svar: Monki :)
Moa DeBruin

2018-11-25 ♥ 20:04:29 » URL: http://stolendance.blogg.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback