Handboll, öppna dörrar och spontanfika

Hej söndag! 
 
Jag har varit liiiite seg idag efter gårdagens festligheter. Inte bakis, för jag dricker aldrig mycket. Men jag har varit trött.
 
Nioåringen har spelat handbollsmatch. 
 
 
 
 
– Men HALLÅ! Det stod ju att det hade gått fem minuter av matchen nyss? Nu står det att det har gått TRE minuter? utbrast jag vid ett tillfälle.
 
Jag trodde att domaren hade BACKAT matchen. Tills mina medföräldrar på bänken påminde mig om att matchminuterna räknas nedåt. Aaaa just det. Trött som sagt.
 
Sen drog barn och en del föräldrar vidare på A-lagsmatch. Jag tackade nej för jag har mycket med skolan att ta igen. När jag kom hem upptäckte att jag hade glömt att stänga balkongdörren. Den hade alltså stått öppen i tre timmar. Golvet i köket var ISKALLT.
 
 
 
 
 
 
Dock positivt för Spiderpapa som har fått ett gäng öl nedkylda naturlig väg.
 
 
 
 
– Ekologisk nedkylning! kommer jag stolt att meddela honom när han kommer hem sen. 
 
För en stund sedan kom jag på att jag skulle fixa mig lite en fika. Ba´ så där. Jag brukar aldrig fika hemma, speciellt inte ensam. Men idag. Varför inte? 
 
 
 
 
En spontanfika med mig själv. Yolo. 

Kommentera gärna!
Sandra

Spontanfika med sig själv är bland det bästa som finns! Så länge man har något gott att fika med såklart....😉 Har alltid haft lite för vana att fika/ta en kopp kaffe varje eftermiddag lördag och/eller söndag om man är hemma. Nu man är föräldraledig kan man ju spontanfika varje dag istället! Så länge sonen tillåter alltså....😜

Svar: Så ypperligt trevligt det lät 😊👌🏻
Moa DeBruin

2018-11-25 ♥ 15:56:41
Emelie

Alltså, jag kan helt ärligt säga att jag tycker fikan med sig själv är den bästa fikan! Det är ju då man verkligen hinner njuta av den och känna hur himla lyxigt det är!

Svar: Ja men faktiskt! :)
Moa DeBruin

2018-11-27 ♥ 15:34:08 » URL: http://angsull.blogg.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback