Hur vill jag leva livet?

Alexandra Bylund (grym person, följtips!) ställde frågan - vet ni hur ni skulle leva era liv om det inte fanns några begränsningar? 
 
En intressant och lite svindlande fråga.
 
Personligen har jag alltid haft lätt för att drömma. Om någon frågar kan jag snabbt tala om hur jag skulle vilja leva om inga begränsningar fanns. Sen kan jag lika snabbt ändra mig igen för att jag kommer på något roligare, hehe. 
 
 
 
 
 
Dröm just nu, just idag:
 
För det första skulle jag vilja bo i New York ett år med min familj. Vi skulle hitta en perfekt lägenhet med perfekt läge. Barnen skulle gå i svensk skola, min man jobba på distans (eller vara hemmapappa) och jag skulle skriva. Jag skulle skriva böcker och manus och blogg och andra roliga grejer. Sen skulle familj och kompisar komma och hälsa på oss med jämna mellanrum. Vi skulle knappt inte hinna sakna alla där hemma under vårt år i New York. Så bra. 
 
Efter äventyrsåret i The Big Apple skulle vi flytta hem igen. För vi trivs så ypperligt bra i vårt område i vår stad. Men vi skulle blanda upp det med fler boende. Varje sommar skulle jag jobba i projekt i Malmö vilket skulle möjliggöra att vi kan bo där hela familjen under sommarlovet, typ åtta veckor eller hur långt det nu är. 
  
Sen skulle vi ha ett hus på västkusten. Jag vill inte skriva "sommarhus" för på somrarna är vi ju i Skåne (duh), men ett hus dit vi kan åka för chill och umgänge när andan faller på. Eller dit jag kan åka när jag ska färdigställa min första, andra, tredje, fjärde (ni fattar) bok. Sammanfattningsvis är drömmen att kunna försörja mig på skrivandet och på så vis vara fri att jobba var som helst PLUS kunna ta med mig familjen. 
 
 
 
 
Det är mina drömmande tankar det. 
 
Jag har alltid längtat bort. Redan i högstadiet började jag längta efter studenten då jag skulle ta mitt pick och pack och dra. Men sedan vi köpte radhuset som vi bor i nu har jag känt mig mer grundad. Vi trivs så bra här och har verkligen hittat hem. Det är en skön känsla. Jag vill inte flytta bort från det permanent.
 
Men jag drömmer som sagt om ett år utomlands, ett äventyr med familjen. Eller möjligheten att under delar av året kunna bo och jobba på andra platser.
 
Vad fab det hade varit! 

Kommentera gärna!
Mellan raderna

Vad roligt med såna här inlägg! :) Tror tyvärr folk över lag är dåliga på att drömma! Min dröm är precis som du att kunna försörja mig på skrivandet... :D

Svar: jag hoppas åt oss båda!! :)
Moa DeBruin

2018-11-22 ♥ 12:16:31 » URL: http://mellan-raderna.com
Elin

Jag har alltid haft svårt att drömma. Men nu har jag hittat dröm-ådran i mig och har så tydlig bild av vart jag ska! Jag börjar med att ta med mig man och ettåring till Australien ett år för att plugga. Vi åker i januari=D

Svar: Gud så kuuuuul!! Fick nästan en rysning nu pga lät så drömmigt! Du forsätter läsa här även från Australien hoppas jag??? 😉
Moa DeBruin

2018-11-22 ♥ 15:26:46
Louise

Kul inlägg! Så sällan man stannar upp och tänker efter vad man egentligen vill göra istället för att fastna i vardagshjulet. En av mina drömmar i livet har alltid varit en hund (har dock mest sett det som ett mål, inte en dröm... men det är ju egentligen en kombination av båda) - nästa år är det dags! Sedan har jag många stora drömmar men en hund är med på varenda hörn av dem... ;)

Svar: Vad roligt!! Grattis 😄😄😄😄
Moa DeBruin

2018-11-22 ♥ 18:10:10
Sabina

Min största dröm är att driva ett katthem! Skulle jag bli oändligt rik skulle jag starta direkt :D

Svar: åh! låter fint <3 ha det som mål!
Moa DeBruin

2018-11-22 ♥ 20:47:26 » URL: http://lesthi.blogspot.se
Irma

Härlig dröm! Jag vill leva svenssonliv på landet, men arbeta som författare och ha en vingård på nordjylland dit jag kan dra för att skriva och barnen kan lära sig danska på sommarloven :)

Svar: Låter fab! 😊
Moa DeBruin

2018-11-23 ♥ 14:37:07
Anonym

Hm.... Ju äldre jag blir desto svårare har jag för kylan. Hade jag haft råd hade jag flyttat till Förenade Arabemiraten, där 25 grader är kallast, typ. Meeen , men... Det får baaara vara en dröm😘🤗

2018-11-23 ♥ 19:47:39

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback