Spiderchick

Romantiska listan

Vad är romantik för dig?
Att anstränga sig och visa omtanke. Jag har svårt för den där klassiska filmromantiken med blommor och choklad och tända ljus och middagar och renfällar vid öppna brasor. Jag ser hellre att man skapar fina situationer för sin partner. Typ planerar någon rolig aktivitet, lagar sin partners favoritmat OCH tar hand om disken, ger fotmassage utan att sluta efter fem sekunder (nämner inga namn meeeen...), säger något fint, tänder ljus, väljer en film som man tror att den andra gillar, överraskar med att ha tagit tag i något tråkigt i hemmet som verkligen behövde göras eller lämnar en gullig lapp. Typ.

 

 

 

 

 

Mardrömsdejt?
Gå på dubbeldejt med någon man inte ens vill gå på dejt med som sedan kommer gravt för sent till träffen så man tror att man har blivit dumpad av personen man inte ens ville ses med. Det har hänt mig. Rekommenderar varken det ena eller det andra.

 

Den ultimata dejten?
Gå på dejt med någon som man VILL gå på dejt med. Då spelar det inte så stor roll vad man gör för man har roligt ändå. Om jag ska nämna något mer specifikt så tycker jag att god mat och sedan någon form av kultur är ultimat. 

 

 

 

 

 

Hur vill du bli uppvaktad?
Med omtanke. Allt som det ligger genuin omtanke bakom är fint, det kan liksom inte gå fel. 

 

Romantisk grej som får dig att *cringe*?
Nallar med budskap. Jag fattar inte grejen med att köpa nallar till vuxna människor och dessutom betala överpris för dom. Överlag saker som är romantik-producerat av tredje part får mig att cringea. 

 

Blommor eller choklad?
Om det inte vore för att jag är mitt uppe i en möjlig rotfyllning så skulle jag svara choklad. Nu svarar jag blommor. Av den enkla anledning att det inte ger karies. 

 

 

 

 

Bra film att kolla på på dejt?
En rolig som får en att skratta. 

 

Hur gör en om man befinner sig i ett förhållande där man anstränger sig för att bidra med romantik, men ens partner gör väldigt lite?
Var tydlig med vad man anser är romantik. Säg så här gillar jag det med romantiken hur kan du möta mig i det? Inte exakt så relations-spalt-aktigt kanske, men ni fattar. Har man en vettig partner så lyssnar hen och anstränger sig för din skull. Sen kanske det inte blir på pricken som i dina tankar eftersom en genomsnittlig partner normalt sett inte är tankeläsare. Men att någon lyssnar, anstränger sig och VILL är romantiskt. 

 

Vardagsromantik?

Det kan vara när min man kliver upp före mig på morgonen och sätter på kaffe trots att han själv inte hinner dricka en kopp innan jobbet.  

 

Behövs romantik?

Om romantik är lika med omtanke så JA! Om romantik är lika med att köpa prylar så NEJ. 

 

 

Julia

Bästa slutklämmen!

Jennie

Efter avslutad rotfyllning MÅSTE du testa Marabou-chokladkakan ”Japp Peanut Caramel” om du inte redan gjort det!!!
Kan nog vara godaste chokladen ever och det känns som en plikt att informera Dig om nyheten ifall du (mot förmodan?) missat den!
Jag funderar på att BUNKRA ifall den bara är på tillfälligt besök (hemska tanke).

Sabina

Men alltså hur går det med att skippa socker och godis?
Tänker ofta att jag borde sluta äta sånt varje dag pga har inte världens bästa tandkvalité heller men tycker liksom att livet är så trist utan choklad :(

Svar: Det har faktiskt gått väldigt bra. Sedan jag fick laga två hål på samma gång och ev måste tillbaka och rotfylla har jag inte ens varit sugen på godis. Men det kommer nog snart tillbaka ;) Det är liksom mitt DNA
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress