Skridskoförmiddag

Idag hade barnen skridskoförmiddag i skolan - TILLSAMMANS! Efter att ha lämnat barn på två olika ställen (förskola och skola) i vad som känns fo evvah känns det löjligt smidigt att ha två skolbarn med gemensamma idrottsdagar, öppna hus och sådant där. 
 
Jag bestämde mig för att joina kidsen på skridskoförmiddagen, det får man som förälder.
 
På vägen till ishallen handlade vi fika. Barnen suktade vid Noccohyllan. Deras stora dröm är att få dricka energidryck. Vilket inte kommer hända. Men vi tackar Youtube för inspirationen. Eller NONspirationen. Är det ett ord? Det borde bli. 
 
 
 
 
 
 
Sen åkte vi till Billingehov, Skövdes ishall.  
 
 
 
 
 
Jag hade med mig en kaffelatte. Kände mig lite lagom mamma-stereotyp när jag svängde in med en take away-mugg i näven. 
 
 
 
 
 
Jag är SÅ imponerad över kidsens åkande! Jösses vad de kämpade och åkte och trillade och åkte igen och kämpade. Jag tittade på med min kaffelatte. Plus hade trevligt med de andra föräldrarna som var med. 
 
 
 
 
 
Skrillor i all ära - viktigast av allt på skridskodagen är ändå fikastunden! Ta bort fikat från en skridsko eller friluftsdag och du har kapat armen från en kropp. Eller nej nej, du har plockat ut LUNGORNA från en kropp. 
 
 
 
 
När klockan var närmare lunch fortsatte barnen dagen i skolan och jag rejsade hem för att hinna jobba en sväng. 
 
Det var det. 
 
Över och ut. 

Kommentera gärna!
Victoria

På min skola (där jag jobbar alltså) har vi sockerförbud. Det måste vara världens tråkigaste idé. Den som kom på det måste vara ond. Hursomhelst är utflykter väldigt tråkiga som personal när en får sitta och knapra på sin lilla kalla frukt vid olika tillställningar. ( frukt är INTE fikabröd).

Svar: Haha åh <3 Godis får man ju ej ha men bulle och en kaka går fint :)
Moa DeBruin

2018-11-16 ♥ 03:47:58
Tess

Bredvid Nocco-hyllan skymtas väl Fox? Det är, mig veterligen, ingen energidryck utan innehåller bara fruktjuice, vatten och socker. Producerad i min hemstad:) Sonen har även han fått nonspiration från älskade (??!!) Youtube. Dubbelkolla gärna, men Fox torde vara ok ur just energidryckssyfte.

Svar: Helt korrekt, dom har faktiskt smakat den :) det är ekologisk läsk typ
Moa DeBruin

2018-11-17 ♥ 08:45:18

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback