Tre grejer jag läst det senaste

Tre grejer jag läst det senaste:
 
1. Isabella Löwengrip har flyttat ribban i influencervärlden genom att skapa en robot-influencer, en klon av sin själv. Klonen heter Gabrielle och bor i New York. Där ska hon influera den amerikanska marknad som Isabella själva inte hinner influera. Jag tänker - varför inte? Det är redan så mycket som är på låtsats i världen av sociala medier att vi lika gärna kan fejka det fullt ut och vara transparenta med det. 
 
 
 
 
 
 
2. På tal om fejk, hörde ni om tjejen som retuscherade in sig själv på olika platser i Paris? Bilderna hon la upp på Instagram var helt enkelt inte äkta. Hennes förklaring var att hon inte hade hunnit skapa något "content" och därför redigerat in sig själv med tjusiga stadskulisser i bakgrunden. Smart! Med tanke på hur dåligt jordklotet mår av allt flygande tycker jag att fler influencer borde ta efter. Snart ser ni bilder på mig badandes i Fontana di Trevi med Empire state Building i bakgrunden samtidigt som jag hävdar att jag är i Egypten. Då kan ni ju fundera på hur det går ihop. Mjehe. "Ekologisk influencing" kanske vi kan kalla det??
  
 
 
 
3. Sandra Beijer skrev ett inlägg om astrologi och folk blev... Vansinniga? Förvånansvärt arga. Själv förstår jag inte ilskan alls? Det slår mig hur olika vi är som människor. Jag ser nämligen inget vanskligt alls i att roas av astrologi. Jag älskar att läsa horoskop eller höra om hur människor påverkas av fullmåne. Jag tar till mig det jag har lust med. Ingen biggie liksom. Jag tar till mig vetenskap också och kan ha fler än en tanke i huvudet. Men för en del människor verkar det vara extremt problematiskt att andra lockas av astrologi eller annat som vi inte 100% kan ta på. Intressant.
 
Slut på tre grejer jag läst det senaste. 
 

Kommentera gärna!
Helena - Oh darling, let's be adventurers

Tycker det ska bli intressant att följa den här "Gabrielle" och se hur det går. Och ser fram emot att få se dig badandes i Fontana di Trevi med Empire State Building i bakgrunden inom en snar framtid ;)

Svar: ja jag menar det!! ;)
Moa DeBruin

2018-11-20 ♥ 12:42:36
Sarah

Väntar med spänning på nästa bachelorinlägg 😊

2018-11-20 ♥ 19:15:18
Anonym

Jaaa astrologi och horoskop är så roligt😀 men sen undrar jag om det är lite attraktionslag i det hela, hur det ofta slår "rätt"😁 men gör min vardag roligare i alla fall!

2018-11-23 ♥ 19:53:47

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback