Tunnhårig luggbärarinna

Här kommer ett bevis på att jag definitivt aldrig har varit en fashionista men även ett bevis på att mitt hår blev SÅÅÅÅÅ tunt av att amma! 
 
 
 
 
Här hade jag ammat första barnet (våren 2010) och jag minns hur håret rasade av mig. Och då har jag inte tjockt hår till att börja med. Jag har liksom inget hår att häva från. Det finns inga strån på avbytarbänken, om ni fattar vad jag menar. 
 
Idag har håret som väl är tjockat till sig igen. 
 
 
 
 
Jag får ofta frågan hur min lugg kan vara så "perfekt". Vad är "hemligheten"? Min hemlighet är att 1) ha en ganska stor planlösning mellan ögonbryn och toppen på hjässan för att luggen ska få gott om plats och 2) ha lugg länge. Alltså LÄNGE. Till slut vet luggen inget annat än att den ska hänga framåt.
 
Bonustips är att alltid ha en liten men effektiv kam till handa. 

Kommentera gärna!
Amanda

Hej, kul inlägg och jag gillar tips nr 2. Jag har följt dig i några år, inte alls ALLA år du bloggat, och undrar därför hur länge du har haft lugg? Kram

Svar: Länge 😊 typ alltid
Moa DeBruin

2018-11-09 ♥ 10:25:19
Anonym

Jag hade lugg som liten, alltså hela dagis och lågstadie men idag går de inte! Fått för mig ett par gånger att klippa lugg igen men mitt hår ligger inte så om jag inte plattar i evigheter (och jag är en sån som går upp 15min innan jag ska gå hemifrån så nejtack). Hur kan man vara född (typ) med perfekt lugg och sen bara går de inte :(

2018-11-09 ♥ 12:30:20
Linnea

Är ju ett krävande jobb att tämja en lugg. Har själv handskats med en brun, medellång lugg i mina dar.... det har satt sina spår. Kan nästan inte ha snelugg utan att rysa lite. Din erfarenhet i luggtämjarkonsten syns verkligen.

Svar: Fanx 😆
Moa DeBruin

2018-11-09 ♥ 15:20:17
Pia

Jag med... ammar barn nr 2 nu och håret bara ramlar av 😂 😭

Svar: Feel ya!
Moa DeBruin

2018-11-09 ♥ 16:33:29
Anonym

Sååå.. kan du inte visa bild med uppsatt lugg? 😎

2018-11-09 ♥ 18:14:33
Jessica

Man blir ju nyfiken på hur du ser ut utan lugg! Kan du inte visa?
PS. Du passar görbra i lugg!

2018-11-09 ♥ 22:25:49
L

Undrar om det första kortet är taget av mej? Mia Skäringer på Kajskjul 8? Var iaf så himla bra o vi satt på första parkett helt osponsarede😄 Nu ska vi snart se Mia igen, med 2 personer vi inte visste fanns då, men så välkomna nu, världens bästa❤️

Svar: Japp 😊💕
Moa DeBruin

2018-11-09 ♥ 22:54:11
Moa

Kommer ihåg hur du ääälskade höra historier om hur lite sömn alla andra fick. Nu är jag likadan fast vad dom inte kan äta när dom ammade. Bara för att jag inte får äta nått med mjölk. Stark mat är ingen höjdare för lillkillen heller. 😖

Svar: åh! I feel you. Jag kunde knappt äta något alls heller med första bebis. Han fick ju ont i magen av allt. Sååå tråkigt att behöva gå på någon slags ofrivillig diet, men vad gör man inte för di små liksom. Min tröst till dig är att det inte varar för evigt. KRAM!
Moa DeBruin

2018-11-13 ♥ 18:49:08

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback