Spiderchick

Bröllop med drag
Wow wow wow!!
 
Igår var vi på ett bröllop som bara kan beskrivas som MAGISKT. 
 
 
 
 
En musikervän till min man gifte sig med sin lika musikaliska fru. Så ni kan förstå att festen gick i musikens tecken från början till slut. Vigseln startade klockan 16 och ägde rum i festlokalen, så vi var hela tiden på samma plats. Innan klockan var 18 hade vi fått se säkert fem olika GRYMT bra uppträdanden på den scen som var riggad i lokalen. 
 
Toastmaster hade på förhand skapat olika bandkonstellationer av gästerna som med lämpligt jämna mellanrum klev upp på scenen för att underhålla. Eftersom typ alla på festen sysslar med musik var kvalitén minst sagt hög. Ni vet folk som ba: Nä men jag kan alla låtar i hela världen så ge mig bara ett instrument och en önskelåt så kör vi.
 
Det kändes som att vara på en krogshow eller nåt. Helt galet. Obs! Jag var inte uppe på scenen. Det hade möjligen dragit ner känslan något. 
 
 
 
 
 
En trollkarl dök upp. Varför inte liksom?
 
 
 
 
 
En annan uppskattad grej var att toastmaster under kvällen lät bröllopsparet växla mellan borden. De blev alltså inte sittande vid honörsbordet. En äggklocka ringde var 20:e minut och då var det dags för brudparet att byta bord. På så vis fick de chans att träffa och prata med alla gäster under kvällen. Ett hett tips till er som ordnar bröllis! 
 
 
 
 
 
God mat fick vi. 
 
 
 
Det hölls massor av fina tal. Brudgummens bror sa något klokt. 
 
- Den perfekta partnern finns inte. Det handlar om att VILJA vara den bästa, för varandra. 
 
Så sant. Ingen människa är perfekt. Men så länge man vill försöka vara så bra som möjligt mot varandra så har man något fint tillsammans *ristar in som ett citat i hjärteroten*
 
En annan bra sägning jag tar med mig är att det som inte går att laga med silvertejp går inte att laga. Ett råd brudparet fick apropå att de blivit husägare för bara någon vecka sedan. 
 
Vid något tillfälle under kvällen höll jag även en miniföreläsning om min hjärtformade livmoder. Så livisen fick också vara med på ett hörn. Kul för den. 
 
 
 
 
 
Förutom all underhållning och livemusik fick vi se filmer från möhippa och svensexa. Bildspel, lekar, dans och uppdrag. Noll sekunder tråk på detta bröllis.  
 
En MAGISK kväll som sagt. 
 
Tack Erika och Johan för att vi fick vara med ♥
Mamma

Ja sannerligen låter det som ett magiskt o underbart bröllop❤️Musik är gemenskap o glädje, vare sig man kan sjunga o spela eller inte. Verkligen bra ordnat för ett musikaliskt äkta par, lyckönskningar till de båda💐💑

Wifeey

Vilket toppenbröllop dom fick till :D

Svar: verkligen :)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress