Cykelfest

Igår hade vi cykelfest med fyra andra familjer som bor i samma område som oss. Vi var 20 personer blandat barn och vuxna. 
 
Först var tanken en variant av cykelfest men sen såg vi att det skulle bli 2 grader och snöblandat regn så vi strök den tanken. Istället blev den enda cyklingen att vi cyklade till festlokalen. Men vi fortsatte att kalla det hela för cykelfest! Rätt ska vara rätt.
 
Alla familjer skulle ha med sig två tapasrätter och en efterrätt. Jag tänkte att vi kunde ha med oss gurk och morotstavar och salta pinnar till efterrätt men sen kändes det lite snålt tilltaget. Så vi tog med oss kycklingklubbor och minitacobåtar. Och chokladkaka. 
 
All den goda maten ledde till att jag blev befruktad med en liten, liten food baby mot slutet av kvällen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Varje familj hade förberett en femkampsgren där man var i lag med sin familj. 
 
En gren var att pricka mål/hink med innebandyboll. Att pricka den rosa hinken gav flest poäng OCH DET GJORDE JAG! HA! Mitt trick var att sikta på något helt annat och förlita mig på slumpen. 
 
 
 
 
 
En annan femkampsgren var klassikern doppa penna i flaska. 
 
 
 
 
 
 
 
En mindre klassisk gren var Yogachallange som de yngre deltagarna hade roddat ihop för sina föräldrar. Det vill säga en utmaning som går ut på att göra akrobatiska slash livsfarliga övningar i par. Vissa av oss kände omedelbart att klänning var ett dumt klädval... 
 
 
 
 
 
Efter midnatt någon gång cyklade vi hem igen. 
 
 
 
 
 En mycket trevlig kväll i goda vänners lag. 

Kommentera gärna!
Anonym

Himla bra kalas-koncept att ALLA skapar festen istället för att några få stressar för att förbereda allt och sen missar festen pga styr med all mat och lekar.

Svar: Ja men jag älskar att alla gör lite! Perfekt lösning 😊👌🏻
Moa DeBruin

2018-10-28 ♥ 11:42:18
Amanda

Vilken rolig kväll ni verkar haft! =) på tal om de alla olika grenarna, jag blev varse en variant på pennan i flaskan. Då fäster man en tampong istället för penna, och häller vatten i flaskan. Sen gäller det att fylla tampongen så pass att man kan lyfta flaskan!

Svar: Haha 😂
Moa DeBruin

2018-10-28 ♥ 13:13:01
Mamma

Vilken bra idé, såg verkligen kul ut o gott med maten! Vilka minnen ni ger era barn❤️👍

2018-10-28 ♥ 18:02:27
M

Kan du inte fråga om recept på den avokadoröran. Såg för god ut!! :)

Svar: Googla på räkcheviche 😄👌🏻 jättegott!
Moa DeBruin

2018-10-28 ♥ 23:03:11

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback