Spiderchick

En aha-upplevelse
Jag fick något av en aha-upplevelse när jag läste Michaela Fornis blogg igår. Hon hade skrivit ett inlägg med tips om mysiga och snygga hemmakläder. 
 
Vaaaaa tänkte jag? Kan man vara bekväm OCH stylish hemma?? Jaha det kan man tydligen. Min definition av hemmakläder är annars ett par fladderbyxor jag hade som gravid, en MINST 10 år gammal tröja från Monki som inte längre återfår passform ens efter tvätt i 290 grader samt min mammas gamla strandklänning från 80-talet som jag kallar nattlinne (var inte den klänningen giftfri och ekologisk innan så har den garanterat blivit det nu efter alla tvättar och all användning). 
 
Men liksom, tittar här då! 
 
En fantastisk vara-hemma-och-skrota-runt-kimmono från H&M! 
 
 
 
 
 
Eller det här settet i vitt, också från H&M.
 

 
 
 
Eller ännu hellre det där settet i svart som döljer eventuella kaffe och smörgåsfläckar bättre än vitt. 
 
 
 
 
 
Tänk dessa ljuva outfits ihop med de här små hårbollarna. 
 
 
 
 
Allt från H&M
 
LÄGG AV liksom! 
 
Nu tampas jag med en känslan av att vilja klicka hem något av det och min snåltarm som tycker att det är ett onödigt inköp. Samtidigt VET jag att jag skulle använda skiten ur det och snart vara nere på 0 öre per användning.
 
 
Anni

När jag var föräldraledig så införde jag detta: Att vara fräsch fastän jag mest går hemma och de gjorde att jag kände mig så mycket piggare och fräschare.

Anonym

Alltså JA. Enligt KonMari-metoden ska man omge sig med föremål som "sparks joy". Då behöver man t ex inte spara på alla gamla utslitna plagg för att ha som mysplagg utan det räcker med 1-2 fina set.

Kusin P

Jag är mer intresserad av bilderna på de gamla men trogna hemmakläderna du använder nu😉

Svar: ja det är du va ;)
Moa DeBruin

Kusin P

Jag är mer intresserad av bilderna på de gamla men trogna hemmakläderna du använder nu😉

Jennifer

Åh jag har precis fått samma uppenbarelse! Dock brottas jag med tanken att jag redan har väääldigt mycket fula myskläder och att det kommer ta mig en livstid att slita ut dom tillräckligt mycket för att kunna köpa nya fina :(

Svar: jag vet, samma här.
Moa DeBruin

Sarah

Gud vilka mysiga kläder :)

Emelie

Nah, känns inte som kläder som skulle funka för mig att skrota runt hemma i. Städa med de ärmarna, bära ved mot det ömtåliga tyget eller lagar mat i vitt (😅) jag hade kraschat dem 😂

Svar: haha... :) jo det finns ju en fördel med gamla klänningar från 80-talet där;)
Moa DeBruin

Christina

Men det är ju sååååå obekvämt med kimono? Gillar inte att ha något som är hårt åtknutet i midjan, och sen bara glider runt och bylsar sig och glider upp och vips så ramlar ena bröstet ut och ja du hör ju. Och så oskönt med vida armar som lägger sig i chipsskålen och blir flottiga osv. Nej tacka vet jag mina noppiga mjukisar och min hoodie ahhhh... fast de är faktiskt inköpta 2018 resp 2017 så rätt modernt ändå.

Svar: Haha... kanske ska strunta i ett inköp ändå?
Moa DeBruin

Sabina

Alltså är det bara jag som svettas extra mycket i såna där glansiga tyger, haha! Och skulle förmodligen doppa ärmarna i allt jag äter och dricker :'D

Svar: Haha! 😆 vi har ofta så kallt hos oss på vintern så just denna tiden halvåret skulle nog inte svett vara problemet
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress