En boostande eftermiddag

Den här eftermiddagen har jag känt mig glad.se. 
 
Först när en kollega hörde av sig. Hon satt på en föreläsning i Halmstad som handlade om sociala medier. Plötsligt kom ett exempel på en film upp - en film som tydligen är Facebooks mest sedda i Sverige? Det roliga är att det är jag och Matilda som har kommit med idén samt producerat filmen, åt ICA.
 
Ni kanske har sett den? Vi tjoffar ner en elvisp i en vattenmelon och ut kommer melonsmoothie. Inspelad på en altan i Stöpen. 
 
 
 
 
 
Senast jag kollade var klippet uppe i typ 35 miljoner visningar eller något. Hade vi fått en krona för varje visning... *orkar inte tänka på´ t*
 
Jag visste ju redan att filmen var väl-tittad men det som gjorde mig så glad var att vår kollega alltid är så stolt över oss. Hon var naturligtvis tvungen att räcka upp handen och berätta att hon jobbar med upphovskvinnorna och det blev applåder och hela tjottabaletten. Det är kollege-kärlek det <3
 
Sen fullkomligt ÄLSKAR jag att jag fick en förfrågan om att vara med i tidningen Tara! Jag har alltid tänkt att det är en tidning för tanter men så vips är jag tydligen relevant? Haha! Självklart ville jag vara med!
 
 
 
 
 
 
 
Jaha och nu kom jag på att jag också blev glad för att grymma Hej hej vardag skickade över på Instagram att hon såg mig i ett väntrum. Att få finnas i väntrum runt om i Sverige måste ändå vara något slags goal? Tror jag. 
 
 
 
 
 
Helt klart en boostande eftermiddag. 
 

Kommentera gärna!
Emanuel Karlsten

Väldigt glad att din kollega så stolt berättade om det, visste inte allt detta bakom klippet! Häftigt!

Svar: Jättekul! Så roligt att du har med det som exempel. Ser fram emot att få höra ett referat om hela föreläsningen från vår kollega :)
Moa DeBruin

2018-10-17 ♥ 17:27:03 » URL: http://emanuelkarlsten.se
Mia

Åh vart kommer den härliga blå halsduken ifrån som du visade upp på Instagram?

Svar: Åhlens :)
Moa DeBruin

2018-10-17 ♥ 17:47:21
Kusin P

Kul o höra! Själv är jag magsjuk🤢

Svar: nä men fyyyyy!!! Krya krya!! <3
Moa DeBruin

2018-10-17 ♥ 18:01:11
Katta

Var kan jag se det klippet? =)

Svar: googla melonsmoothie Ica Maxi Östersund :)
Moa DeBruin

2018-10-19 ♥ 08:44:02
Katta

Tack, oerhört smart ide :)

2018-10-19 ♥ 13:26:51

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback