Spiderchick

En galakväll
Igår gick jag på Näringslivsgala med jobbet där jag är konsult. 
 
Jag svirade om till min raffigaste outfit. 
 
 
 
 
Förlåt, men jag har liksom CREJVAT leopardmönster ända sedan jag såg den trenden på horisonten någon gång i våras. Den här klänningen hittade jag på H&M i veckan och kände omedelbart ha-begär. Dessutom gillar jag modellen. Jag har den i prickigt också
 
Jag känner mig som en "raffig mamma" i min leo-klänning. Gick runt och kallade mig själv för raff-mamman hela kvällen, till Matildas förtjusning. Vet inte om hon skrattade med mig eller åt mig??
 
Vi inledde med bubbel. Jag på tom mage och då kan ni ju tänka er vart bubblorna hamnade?? Jo precis. Rätt upp i taket på hjärnan. Thihi. 
 
 
 
 
 
Fick dricka vatten innan vi gick vidare.
 
Slukade senare maten på galan i ett nafs.
 
 
 
 
 
Här är jag och några av de jag jobbar med. 
 
 
 
 
Matilda och vår kollega Christina är de jag jobbar närmast med och vi har alltid så roligt ihop! Vi har haft många, många bra stunder tillsammans men jag måste nog säga att på topp tre ligger den gången då vi började dricka bubbel vid 15-snåret vilket senare mynnade ut i middag vilket senare blev ett hej då vid 21-snåret då vi insåg att vi hade druckit bubbel i 6 (!) timmar.
 
Älskar bubbel i kombination med trevligt folk och tidig kväll <3
 
 
 
 
En mycket trevlig gala igår!
 
 
Mvh // Raff-mamman
Jule

Haha, jag läste först "gnällkväll". 😅 Vad bra att det var jag som läste fel och inte du som hade en otrevlig kväll (utan raka motsatsen). 😊

Svar: hehe ja raka motsatsen ;)
Moa DeBruin

Marielle

Raff-mamma kan vara det bästa ordet jag hört på länge. Klart du är en raff-mamma liksom! Jag ska också försöka omfamna min inre raff-mamma tror jag bestämt.

Svar: Gör’t! 😄😘
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress