Flytthjälp, siameser och överenskommelser

Igår hjälpte vi min bror med familj att flytta. 
 
Ända sedan en kusin på förra bröllopet vi var på sa i sitt tal att han hade hjälpt brudgummen att flytta fler gånger än han kunde räkna till så har jag tänkt på att det finns inget med kärleksfullt än att hjälpa någon flytta. 
 
Att slita och bära på någon annans grejer det ÄR kärlek. Eller att flyttstäda någon annans hem. Igår städade jag bakom min brors spis. Om inte det skvallrar om att jag bryr mig om honom så vet jag inte??
 
Sen fick jag barnvakta. Vilket jag givetvis gjorde med glädje. Jag gick en promenad med bebis i bärsele.
 
 
 
 
 
Hanna fick hjälpa mig få på selen och det var så många olika remmar att spänna hit och dit att jag tänkte att nu kommer vi aldrig ur den här. Mitt syskonbarn får VÄXA UPP i selen. Han kommer bli den första bebisen någonsin att vara siames med sin faster!
 
Som tur var var det lättare att komma ur selen än i den. 
 
Sedan hade vi en glamourös pizzakväll. 
 
 
 
 
Så Pinterst:igt <3
 
Vid maten bestämde vi hur alla framtida jultraditioner kommer gå till, nu när vi är typ grannar och allt. 
 
Julbak och Luciafika kommer vi ha hos min bror och Hanna. Julaftons kväll kommer vi vara hos oss. Vi kallade beslutet formellt och döpte det till Decemberöverenskommelsen. Alla partier i familjen var nöjda. 
 
Sen hade vi Idol-kväll tills typ alla somnade i soffan. Det tar på krafterna att flytta. 
 
 
 
 
 
Över och ut. 
 

Kommentera gärna!

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback