Halloween-peppen

Idag ska barnen på Halloweendisco. Det är sexåringens första disco och han är SÅ pirrig inför detta. Imorse vaknade han klockan 05:58 och meddelade att han inte hade sovit en enda sekund för att han längtar så.
 
Men så är sexåringen överlag otroligt pepp på Halloween. 
 
 
 
 
 
 
I veckan plingade det på dörren och där stod sexåringen i Halloweendräkt tillsammans med en lika utklädd grannkompis och ropade BUS ELLER GODIS! 
 
– Kör ni bus eller godis NU? utbrast jag förvånat.
– Ja.
– Hur många har ni gått till på gatan?
– Alla! 
 
 
 
 
 
Grannarna var lika oförberedd som jag så det enda Halloween-tjuvstartarna hade skrapat ihop var en fryspåse med lite chips och några kom-tillbaka-på-lördag löften. Vilket dom ändå var otroligt nöjda över, ska tilläggas. 
 
En annan dag målade de Halloweenteckningar som de sålde och fick ihop exakt två kronor var. 
 
Och det här är alltså två veckor INNAN själva Bus eller godis-dagen. 
 
Ni förstår peppen.
 
 

Kommentera gärna!
C

Är det bara jag som blir förvirrad? Halloween är ju den 31a,men grannarna sa "kom tillbaks på lördag". Gulp! Jag hoppades ju på att barnen skulle komma helgen efter själva halloween. Måste jag gardera mig med massa godis nu? 😂

Svar: nej nej Halloween är den 31:e det är rätt, dom sa nog bara lördag för att det fanns godis hemma då :)
Moa DeBruin

2018-10-19 ♥ 16:54:08
Marias bokhylla

Hit kom det två utklädda ungar för några veckor sedan. Höll på att skrämma skiten ur mig. Både för att jag var oförberedd på både Hulken och Batman utanför dörren och för att jag trodde att vi missat något. Men, de fick gå iväg tomhänta efter att jag garanterat att "Jodå, de var snygga." Vi får se om de kommer tillbaka hit där det var så snålt. :P

Svar: haha :)
Moa DeBruin

2018-10-19 ♥ 18:30:10 » URL: http://mariasbokhylla.wordpress.com
Anonym

Nu bara måste du berätta var eller hur ni fixat kostymen! Så cool 👌🏻

Svar: den är köpt på rea på BR :) Rea för att det saknades vissa delar, men den blev bra ändå :)
Moa DeBruin

2018-10-19 ♥ 21:44:30
Anonym

Snälla förklara för dem att man bara går ”bus eller godis” till de som är med i ”leken”, och visar detta genom att ha satt ut halloweenpynt som till exempel en tänd pumpalykta! Har varit med om barn som gjort tråkiga saker när de inte fått godis eftersom vi inte firar halloween men de kommit till oss ändå (självklart har vi varit trevliga mot dem och inte på något vis kört iväg dem eller så). Säger inte att dina barn skulle göra dumheter såklart och ni verkar ju ha god stämning bland grannarna. Men tänk även på att det kan finnas någon granne som egentligen inte vill/kan bjuda på godis av någon anledning men känner sig tvingad. Samt att halloween är den 31 oktober. Nu kunde du ju inte hjälpa att de gick iväg utan att du visste i och för sig 😆

Svar: Don't be worry! Jag har full koll :)
Moa DeBruin

2018-10-20 ♥ 08:53:05
Pernilla Andersson

Vi bor ute på landet med mest äldre så är tyvärr inget men vi pyntar huset och fixar dräkter hemma så vinfår lite känsla för Halloween..

Har ni tips på halloween bakelser eller godis??

Mwn så roligt att din son är peppad. Tror sverige vill ha det till en stor grej men så är det ej detta ännu👎 tråkigt men roligt när dom anstränger sig..

2018-10-20 ♥ 09:55:07 » URL: http://blingflickan.blogg.se/
Jenny Skyllberg

Vilka goa grabbar 😁

2018-10-20 ♥ 11:57:11 » URL: http://mammajennysvardag.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback