Körig morgon

Idag var morgonen stressig. Det får jag säga. 
 
Det var fruktlådor, gympakläder, barn, regnkläder, kaffe och matlådor över allt. Jag skulle till gymmet efter lämning av barn och skulle utöver allt annat packa ner kläder att ha till jobbet. Deodorant, skor och diverse skulle också med. 
 
 
 
 
 
 
 
När gymmandet var klart insåg jag att jag hade glömt handduk. Övervägde för en sekund att duscha ändå och torka mig med toalettpapper men vid närmare eftertanke kändes det meckigt. Och möjligen smuligt. 
 
Ovanpå detta upptäckte jag att jag även var ägare till Skövdes största finne. 
 
 
 
 
 
Först kom finnen gående in på kontoret. Sedan kom jag. 
 
Ingen på jobbet sa något men jag kunde ju se hur deras blickar flackade oroligt mellan min ögonkontakt och bölden på hakan. 
 
Japp. Så jag tillbringade en dag på jobbet med oduschad kropp och blomstrande megafinne. Någon gång ska man väl ha gjort det. 

Kommentera gärna!
Anonym

Stressigt här med sov till 07.55 grabben börjar 8.20. Sen snöa de tydligen i Piteå idah såg vi då vi skulle fara. Så såg åssit på vägen tur de bara är 200m bort 😂

Svar: Snö! 😱 japp nu börjas det alltså 😌
Moa DeBruin

2018-10-03 ♥ 08:48:09

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback