Spiderchick

Kul grejer jag sett på internet
Här kommer några kul grejer som jag har sett på internet det senaste. 
 
 
1. Älskar hjärnan som kom på den här vitsen. 
 
 
 
 
2. Det här är jag minst en gång varje dag. 
 
 
 
 
3. Känslan av briljans när det här händer!
 
 
 
 
 
 
4. Det här är jag och min ljudkänslighet alla dagar i veckan!
 
5. Haha... Helt min humor. 
 
 
 
 
6. Det här är jag varje kväll jag skriver med Matilda. Helskotta vad jag måste skriva fort!
 
 
7. Det handlar om att hitta en BALANS hörrni. Eller hur?
 
 
8. Så sant. Det är ju det jag säger, vi kvinnor är så LURADE. Från och med nu är det jag som slutar bjussa patriarkatet på mina pengar. Kan min man ha samma kräm till allt så kan jag. 
 
Agnes

Den sista stämmer inte alls hos oss. Min sambo (kille) har många fler och dyrare produkter än mig. Jag kör ansiktskräm från apotekets märke och han har scrub, rengöring, anti-age osv från dyra märken som han noga har läst recensioner om innan han väljer märke.

Svar: där ser man :) Hos oss är det övervägande jag som känner mig nödgad att handla massa jox. Även om min man förvisso också har sitt speciella schampo, parfym och vad det nu kan vara.
Moa DeBruin

Anonym

Den sista kan jag skriva under DUBBELT på. Jag är nämligen gift med en kvinna. Tänk dig vårt badrumsskåp. Vi är liksom helt olika också. Typ, jag till håret: värmeskyddande spray, någon spray mot ”frissigt” hår, ett speciellt schampo + ett speciellt balsam + en speciell hårinpackning för skadat hår. Hon till håret: 3 olika sorters wax och något jäkla hårpuder för volym. För våra hår. VÅRA HÅR! Sen då....? Kroppen, ansiktet, naglarna.

Svar: haha... oh my. Att vara kvinna!
Moa DeBruin

Malin

Så jobbigt när man inte fattar skillnaden på olika hudprodukter så man köper allt för att vara säker på att inte missa nåt. (Liksom vad är skillnaden på sminkborttagning, cleansing milk, rengöringsmousse, ansiktstvätt och toner?)

Svar: nä men jag veeeeet! en djungel!
Moa DeBruin

Camilla

Hahaha! Åhh sista alltså! Och det finns faktiskt en kräm för allt; kokosolja! Bästa jag har testat! Kan nog slänga halva badrumsskåpet nu....

Svar: Gud så najs!
Moa DeBruin

Ina

De senaste åren har jag bara tvättat hela ansiktet med lactasyd och sen haft min mans Nivea äfter shave som ansiktskräm, har ALDRIG varit så fin i hyn som med den combon 😂 och då har jag också testat en hel del innan...

Svar: haha grymt!!
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress