Skräckscenariot

Varje gång jag tränar, handlar eller jobbar sent är jag lite skraj när jag går ut till parkeringen och ska sätta mig i bilen. Jag är rädd att någon ska smyga fram och slita upp dörren. Därför är jag alltid snabb att låsa bilen innan jag tar på mig bälte, startar bilen, ställer in radion och allt jag nu vill göra innan avfärd.
 
Häromkvällen höll jag dock själv på att bli den där läskiga personen som jag är rädd för. 
 
Jag kom ut på en mörk parkering efter att ha jobbat sent. Stegade bort mot bilen och skulle precis öppna dörren när jag såg att det SATT NÅGON DÄR!!
 
HJÄLP! 
 
En man befann sig i förarsätet. För en kort sekund möttes våra blickar i någon slags ömsesidig skräck innan jag vred huvudet åt sidan och insåg att min likadana volvo var parkerad några rutor bort.
 
Ops!
 
Personen dom satt i bilen måste ju ha trott att det var en komplett GALEN människa som plötsligt stod där i mörkret alldeles för nära rutan och glimrade med ögonvitorna för att sedan lika snabbt avlägsna sig. 
 
 
 
 
 
 
Lärdom: Kolla reg-skylten så slipper du dyka upp som en ofrivillig vålnad vid andras bilar.

Kommentera gärna!
Elin

Haha jag kom på nu att jag inte ens vet hur man låser en bil från insidan! Den bilen vi hade när jag var barn hade en liten plopp att trycka ner, men nu?! 🤔🤔🤔

Svar: Vi har en slags knapp för det 😊
Moa DeBruin

2018-10-03 ♥ 19:27:29 » URL: http://nouw.com/elinspluss
Anonym

När jag var 16 år och precia flyttat hemifrån var jag med om liknande. Jag satt i aoffan i min lilla etta och helt plötsligt öppnas dörren som jag glömt låsa, in kliver en ung kille. Tar av sig jacka och skor. Han går förbi mig ut i köket och väl där sticker han ut huvudet och säger, här bor inte jag, sorry. Med det så gick han ut i hallen igen och tog alla grejer i händerna och praktiskt taget sprang från lägenheten 😂 det visade sig sen att han bodde på våningen under med sin flickvän.

Svar: Aaaaa så jäkla kul 😂😂
Moa DeBruin

2018-10-03 ♥ 22:36:18
Hannah

Får mig att tänka på gången jag och sambon varit och handlat, kom på att vi glömt yoghurt så han går in igen. Jag vandrar mot bilen och hör klicket när den öppnas, kliver in i passagerarsätet och till min skräck kliver inte min sambo in i bilen. Har alltså gått in i fel bil! Men till mitt försvar var det hans kollega med exakt likadan bil och logga. Men jag trodde jag skulle dö! Så mycket skämskudde!

Svar: haha! :)
Moa DeBruin

2018-10-04 ♥ 08:43:28
Anonym

Har en kompis som va ute med en kompis till henne när dom va runt 18-19år. Dom skulle bli hämtade från krogen och börja "tjafsa" om vem som skulle sitta fram när dom såg bilen så dom börja springa och slänger sig båda in i bilen så ena tjejen hamnar med huvudet i förarens skrev och min kompis ovanpå henne. Typ då märker dom att föraren är mörkhyad vilket inte deras kompis var. Dom hade alltså slängt sig in i bilen framför den dom skulle ta ( inte ens samma färg på bilarna) och deras kompis har ju dessutom suttit i bilen bakom och sett allt och kommer ut och undrar vafan dom håller på med

Svar: Jösses den där föraren måste blivit livrädd! :)
Moa DeBruin

2018-10-04 ♥ 09:52:20
Jason

För manga år sedan, tidigt 90-tal så var min första bil en Ford Fiesta från sent 70 tal eller så. Hade varit på ett köpcentrum slanged in påsarna I bagaget och kom på att jag glömde en grej. Gick och handlade den och körde sedan hem. Väl hemma så var bagagen tom sånär som på ett paraply jag aldrig sett. Hade kört hem med någon annans bil (samma modell och färg). Körde tillbaks och där star polis och tar rapport om stolen bil m.m. Det tog en stund för alla inblandade att inse hur detta kom sig vara möjligt.

Svar: Haha men gud? Hur VAR det möjligt??
Moa DeBruin

2018-10-04 ♥ 22:11:47

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback