Tankar om Bachelor

Okej nu har jag sett de första fyra avsnitten av senaste Bachelor Sverige och jag har några tankar (börja titta här vettja om ni inte redan gör det så tittar vi tillsammans) (ej samarbete med tv4 eller så) (endast genuint intresse). 
 
Mina tankar:
 
1. Det är uppenbart att produktionen vill reparera föregående säsongs misstag att låta vissa av tjejerna vänta och vänta i VECKOR (tydligen) innan de får chans att träffa killen. Det var ett ju ett uppenbart klagomål som deltagarna hade sist. Nu gasade produktionen igång med en gemensam frukost och flertalet dejter redan första dagarna. 
 
2. Så uppenbart att det där med kikaren i avsnitt 2 var en placerad "fälla". Chansen att det finns en kikare i huset som en av tjejerna står och kikar lite random i på en poolkant precis när David och en av dejterna parkerar en båt några kilometer bort i exakt kik-radie känns inte trolig. Det ligger ett försök till drama begravet i den sekvensen. 
 
 
 
 
3. "Skål" och "lets mingle" är två ord som är bortsuddade ur årets produktion. Känns fresh. 
 
4. Jag tycker att eftersnacket Tjejerna avslöjar allt är lite väl konfrontativ? Jag fattar att dom vill bygga dramaturgi och ibland måste försöka gräva fram syre ur en vakumförpackning, men samtidigt känner jag mig som tittare illa till mods över vissa sekvenser. Det känns som att jag är inne och geggar i någons innersta, utan lov.
 
 
 
 
 
5. Kul med en bachelor som är polis efter säsonger av oklara "entreprenörer". 
 
Kommer nog bli bra det här. 
 

Kommentera gärna!
Anna

David. Han heter David. Mvh besatt 😆

Svar: a men jaaa! klart han gör! sorry :)
Moa DeBruin

2018-10-16 ♥ 21:43:31
Anonym

Alltså du! Gräva fram syre ur en vakuumförpackning!!! Jag dööör 😂😂😂😂😂

2018-10-16 ♥ 22:59:01
R.

Har ingen att prata med om Bachelor så hoppas på att du skriver myyyycket om det framöver! 😆
Vi måste prata om Michaela L!!! Och Bellas rap!
Plus att jag tycker att i eftersnacket så hänger Malin sig fast vid vissa ämnen alldeles för länge. Kom igen, det finns inget mer att hämta där. Känns som de bara ska ta upp två saker (iom den begränsade tiden antar jag) och därmed måste mjölka vissa grejer. Och. Måste hon säga: ”Jag kom över ett klipp.” Herregud.
Har inte sett Bachelor på flera år men brukar de alltid använda klipp där tjejerna inte vet att dom är inspelade? Känns sådär i vissa sammanhang. Känner att jag kan skriva hur mycket som helst men vill inte spoila. 🙈

Svar: Ja förra året körde de stenhårt på smygfilmade klipp och olika ljudupptagningar, känns lite så där schysst kan jag tycka.
Moa DeBruin

2018-10-17 ♥ 06:31:57
sandralinneas

Jaa! Eftersom jag är lite seg med att läsa bloggar (pga ser Bachelor och sådär, hehe) så hittade jag det här inlägget först nu. Hoppas du skrivit mer om det längre fram. Vill bara ta upp den där tråden om att han är polis... av det jag sett hittills känns det lite mer jordnära och genuint. Jag hoppas innerligt att den känslan består programmet igenom! Förra årets bachelor visade ju sig vara lite av en douche i slutändan... men göteborgare, kan de vara annat än genuina?

Svar: Ska se de två avsnitten som släpps i veckan sen kommer mer re-cap 😊👌🏻
Moa DeBruin

2018-11-05 ♥ 18:49:47 » URL: http://sandralinneas.blogspot.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback