Banangnällarna

Anledningen till att jag la bananer i kylen var för att bananflugorna annars hotade att ta över hela vårt kök. Man förvarar inte bananer i fruktskål ostraffat så här års, om man säger så. 
 
Hur som helst. Det gick ytterligare någon dag sedan tyckte även Spiderpapa att osten smakade banan. Efter det gick det någon dag till och då tyckte plötsligt både barn och pappan att ALLT i hela kylen smakade banan??
 
Bredvid satt jag och tyckte att allt smakade precis som vanligt. Mina smaklökar måste vara slöa på något vis? Men bland boysen var det ett jädra tjatter om banansmak hit och banansmak dit. Nu smakar korven banan, nu smakar mjölken banan, nu smakar äpplena banan... Till slut tröttnade jag på gnället. 
 
- NÄ NU SKA NI FÅ SE PÅ BANAN! sa jag och så bakade jag något som faktiskt SKA smaka banan. 
 
Nämligen en banankaka. Med choklad.  
 
 
 
 
 
 
Den mufflade dom minsann i sig, familjen. Utan att gnälla. 
 
*fnyser och tar en tugga av banankorven*
 
 

Kommentera gärna!
Julia

Låter som en dröm! Recept? 😀

Svar: det var väldigt gott! :) här är receptet jag tog https://www.ica.se/recept/banankaka-4261/
Moa DeBruin

2018-09-11 ♥ 19:48:54
Kamilla

Jag har jättemycket fryst banan i påsar i frysen. Upptäckte för ett tag sen att banansmak smittar av sig via två lager påsar till bröd. Baguette med banansmak är faktiskt inte gott.

Svar: Vi har också massa fryst banan, passar ju perfa till smoothie! :) Men där med banansmak... nä mina smaklökar måste vara slöa som sagt haha
Moa DeBruin

2018-09-11 ♥ 22:45:23
Anonym

Vi förvarar vår banan i kylen alltid, även om man inte "ska" det. Och jag tycker ingenting smakar banan, haha. Utom bananen då!

Svar: Nä asså jag kände som sagt absolut ingenting?? hehe. Skönt för oss.
Moa DeBruin

2018-09-14 ♥ 09:24:46

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback