Bröllopsefterfest

Igår var vi på bröllopsefterfest för några kompisar som gifte sig i somras. 
 
Jag laddade upp genom att klippa luggen... SNETT! Men här fanns inte tid att gråta över spillda strån så det var bara att hoppa i festkläderna och se glad ut. 
 
 
 
 
 
 
Festen hölls på golfrestaurangen i Skövde. Samma ställe där vi ska toastmastra en annan bröllisfest senare i höst. Perfekt. Jag wallraffade järnet.
 
 
 
 
 
Älskar att läsa de personbeskrivningar som ofta finns om gästerna vid sådana här festliga sammanhang. Igår beskrevs jag som en "driven drömfångare med egen stand up-show" Haha! Fint ♥
 
 
 
 
 
Gästerna delades in i lag och under kvällen hade brudparet ordnat olika tävlingar. Ett kul grepp för att folk ska lära känna varandra.
 
Jag blev utvald från min grupp att tävla i sång. Japp. Jag fick se lappar med namn på artister, sen skulle jag sjunga och mitt lag skulle gissa artisten. Som UPPLAGT för hjärnsläpp. 
 
- Öh... Na na na. Alla i publiken står upp och dansar typ. Na na eh...
 
Vilken artist är det tror ni? Jo just precis. AVICII! Det fattar ju vem som helst.
 
Förutom en svag framställning av en låt Avicii aldrig har skrivit så rockade jag FETT och vann faktiskt den tävlingen. Även om Anders Bagge möjligen inte hade berömt mig för den perfekta pitchen. 
 
 
 
 
 
 
I övrigt tog jag typ inte en enda bild under hela kvällen utan befann mig tydligen i nuet?? Vilket känns som ett bra betyg. 
 
En superrolig kväll!
 

Kommentera gärna!
Jessica

Men jäklar kvinna, va snygg du är!

Svar: a men tack :)
Moa DeBruin

2018-09-23 ♥ 15:58:33
Anonym

Håller med ovanstående 😊 mkt snygg kvinna

2018-09-23 ♥ 18:29:13
Anonym

Vilka härliga beskrivningar av er, klockrena som man säger😜Kul med lekar/tävlingar👍Så klart Grattis till brudparet❤️

Svar: 😄👌🏻
Moa DeBruin

2018-09-23 ♥ 21:07:04

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback