Första uppgiften inlämnad

Igår var det deadline för första uppgiften i min utbildning (skriva för barn, ni vet).
 
Uppgiften var att skriva en dialog på 2-3 sidor. En dialog, det vill säga att två eller flera karaktärer snackar med varandra, kan fungera på flera plan. Det kan till exempel driva handlingen frammåt, det kan ge information om relationer eller "skvallra" om karaktärens temprament. 
 
En väldigt lärorik uppgift. Och rolig!
 
Inledningsvis var jag dock sååååå nervös för jag avskyr att inte veta vad som förväntas av mig.
 
Det här är jag:
 
 
 
 
 
 
 
Sen går jag runt och tänker att alla andra kommer vara SÅÅÅÅ grymma och leverera nobelprislitteratur i miniatyr och min text kommer vara den som tappades bakom en vagn OCH guppade bakom ett flöte och har jag förresten ens förstått uppgiften rätt??
 
Men nu är första uppgiften inlämnad och det känns bra. Det visade sig att jag INTE är den som springer bakom vagnen medan alla andra i klassen sitter i vagnen. Jag hade förstått uppgiften rätt. Pjuh.  
 
Nästa steg är att vi ska ge feedback på varandras texter. Det ska bli ytterst spännande att se hur de andra uppfattar min dialog. 
 

Kommentera gärna!
Alex

Känns väldigt mycket med 2-3 sidor dialog? Måste varit rätt svårt?

Svar: Ja i början kändes det svårt men sen kom jag in i det :)
Moa DeBruin

2018-09-18 ♥ 18:06:53

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback