Hej hej hajkhippa!

Igår hade vi Hajkhippa för min kompis Jonna, en hippa som jag organiserade tillsammans med Jonnas barndomsvän Erika. 
 
Det är alltid lite nervöst att fixa en hippa med någon som man inte känner så väl sedan innan. Personligen är jag SÅÅÅ över allt vad pinsamma uppdrag, massa alkohol och fest heter. Jag tycker heller inte att en hippa måste vara så himla komplicerad eller kosta flera tusenlappar utan det ska handla om att ha en härlig dag tillsammans. Där hade jag och Erika precis samma tankar.
 
Vi började med att överraska bruden hemma, det har jag inga kort på på grund av var tydligen helt i nuet??
 
Sen åkte vi ut i skogen och mötte upp tre representanter för scouterna. Vi fick leka lekar, lära oss knyta knopar, göra upp eld och koka blåbärssoppa i triangakök. Superkul! 
 
 
 
 
 
 
 
När scouterna sagt hej då lagade vi mat över öppen eld, det blev falafel i tunnbröd. Perfekt käk att fixa i en muurikka (som för övrigt är ett nytt ord för mig). 
 
 
 
 
 
Sen åkte vi till en stuga som vi hade hyrt via Air bnb. 
 
 
 
 
 
Den hade en FANTASTISK utsikt!
 
 
 
 
Jag visste inte ens att vi hade så mycket skog utanför Skövde? Det kändes som att befinna sig i Skottland eller Nya Zeeland eller något. Fast vi var 20 minuter hemifrån.
 
Jag har sagt det förr och jag säger det igen - varför ta flyget till andra länder när det finns SÅ mycket vackert att upptäcka på hemmaplan? Solnedgången var som i vilken grekisk by som helst. 
 
Jamenar kolla. 
 
 
 

 
 
Vi var helt hänförda och pratade om utsikten i säkert... Ja hela kvällen. Möjligt att vi gjorde lite annat också. Jonna fick till exempel måla en kärlekstavla och svara på frågor om sin man. En av tjejerna hade ordnat en jätterolig scout-quiz.
 
Bubbel på det? Ja tack sa alla. 
 
 
 
 
 
 
Sen hade vi hyrt in min kompis Åsa som är en fenomenal kock. Hon fixade en fiskrätt åt oss och cremé brûleé till efterrätt. Så gott!
 
 
 
 
 
Efter middagen satt vi och snackade till klockan blev sent innan vi kröp ner i var sin säng. Några valde att åka hem och sova vilket jag tyckte var viktigt att på förhand poängtera att man såklart fick. En del vill av olika anledningar vakna i sin egen säng. 
 
Japp.
 
Det blev en rolig hippa under chillade former, om jag får säga det själv. Med lagom många aktiviteter, god mat, bubbel och fokus på umgänge. Viktigast var att Jonna tyckte att dagen blev bra och det tror jag att hon tyckte. 
 
Nu undrar jag mest när jag ska ha möjlighet att hyra den där stugan igen? 
 
 

Kommentera gärna!
Emma

Wow! Såg ju helt fantastiskt ut! Jag vill också ha en sån hippa! (När jag träffat han med stort H då.. Minor details ;)

2018-09-02 ♥ 14:41:00
Nathalie

Gud så mysigt!! Jag har aldrig förstått mig på de där som fixar (enligt mig) hemska möhippor där man spökar ut bruden och gör så elaka saker man bara kan. Jag hade ALDRIG förlåtit mina vänner om de gjorde något sånt för mig :P Nej, det ska vara något som ger fina minnen :D Kram

2018-09-02 ♥ 14:57:20 » URL: http://naatly.se
Janika

Wow! Var hittar jag den stugan? Vill också hyra 😍😍

Svar: Sök på Skövde eller möjligen Nolberget på air Bob :)
Moa DeBruin

2018-09-02 ♥ 18:33:13
Eira

Alltså WOW. Blev helt amazed av den utsikten när jag såg den på instagram, hur drömmig?
Håller med, anordnade också hippa för inte så längesedan, mycket mysigare med fokus på umgänge, mat och trevligheter istället för att bli utspökad och utskämd. 🙈

2018-09-02 ♥ 23:51:53 » URL: http://nouw.com/eiramattsson
Anonym

Oj, vilken natur! Wow!

2018-09-03 ♥ 21:57:20
Sofi

Verkligen försökt hitta huset på air bnb men icke:( har du något mer specifikt man kan söka på?? Vill verkligen boka! Haha

Svar: Inte? Här är länk😊 https://www.airbnb.co.in/s/Skövde--Sweden
Moa DeBruin

2018-09-05 ♥ 07:23:33

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback