Kalasdag

Idag för 9 år sedan vaknade jag med en molande värk i min gravidmage. Eftersom det var sex veckor kvar till beräknat förlossningsdatum (19 oktober vill jag minnas att BF var satt) och jag dessutom var förstföderska hade jag inte en tanke på att det kunde vara förlossningen som hade satt igång. Alltså, inte för en sekund trodde jag det. Men så tyckte jag ju att hela den där ut-ska-snart-en-bebis-komma-grejen var totalt overklig. Jo visst, jag hade en växande mage men det kunde ju även visa sig vara en svårartad fis som hade hamnat på tvären lite för länge, vem visste egentligen? Jag ringde hur som helst in sjuk till jobbet för att kunna vara hemma och ta det chill. 
 
Turligt nog var min man ledig från jobbet just den dagen så vi låg hemma i soffan och körde DVD-maraton av humorprogrammet Morgonsoffan. Inte visste jag att medans jag tog det chill så hade min livmoder sin mest bussy dag någonsin! 
 
På eftermiddagen mötte vi upp några kompisar som också väntade barn och så gick vi på kurs hos försäkringskassan. "Hur man tar ut föräldrapenning" hette den kursen och det enda jag kunde tänka på under hela föreläsningen var att om det är så komplicerat att begära ut föräldrapeng att man måste hålla kurs i det - ja då kanske det är läge att förenkla stystemet?? MEN VAD VET JAG??  
 
Efter kursen köpte vi pizza och käkade hemma hos oss. Little did I know att jag bara cirka sju timmar senare skulle vara mamma till en liten pojke på 2415 gram och 42 cm.
 
Idag är den där gossen cirka 135 cm lång, 30 kilo tung och har storlek 36 i skor.
 
Imorgon fyller han 9 år!
 
Idag hade vi släktkalas. 
 
Så här får man blåsa upp tröga ballonger när man har fött barn: 
 
 
 
 
 
Ballong-bonanza är givet när det vankas födelsedag! 
 
 
 
 
 
 
En Messi-tårta var beställd. 
 
 
 
Nu har vi en mycket nöjd snart 9-åring här hemma som längtar JÄRNET efter att få bli grattad på sängen imorgon bitti.  

Kommentera gärna!
Hannah

Haha, skrattade högt åt blåsa-upp-ballongen-bilden pga igenkänning!!

Svar: 😆😆
Moa DeBruin

2018-09-09 ♥ 18:09:53
rebecca

Hallå var är er soffa ifrån, är ni nöjda, kan man ligga i den i 8 timmar med god komfort? Letar ny soffa och er ser ju perfekt ut.

Svar: Den är från Mio, typ deras budget-soffa. Vi är nöjda med tanke på att den ej var speciellt dyr och ja den är skön att ligga i 😁👌🏻
Moa DeBruin

2018-09-09 ♥ 18:42:06
Anonym

Ni har så mysigt hemma! Grattis i förskott! :)

Svar: Tack och tack 😊
Moa DeBruin

2018-09-09 ♥ 18:56:29
Sanna

Tips! Köp en ballongpump 😊

2018-09-09 ♥ 20:49:29
Therese A

Älskar blåsa ballongbilden 😅

2018-09-09 ♥ 21:50:31
Pernilla Andersson

Grattis till 9 åringen 🎈🎈🎉🎉

Svar: tack tack :)
Moa DeBruin

2018-09-10 ♥ 05:15:04 » URL: http://blingflickan.blogg.se/
sjostrands.blo.gg

Kul att läsa om födelsedagen :D! Hade samma sak fast jag hade gått ut tiden. Jag fika och kände inte ett skit. Dagen var som en vanlig dag haha. Sedan pang! Så kul att se att man inte var ensam om den komiska känslan haha. Fint ni har det och hoppas kalaset blivit kanon :D grattis grattis!

2018-09-13 ♥ 22:06:26 » URL: http://sjostrands.blo.gg/
Anonym

Bästa föda barn/efter barn inlägget jag läst på evigheter! Roligt, fint och hög igenkänning! :)

Svar: tack snälla för fina ord :)
Moa DeBruin

2018-09-14 ♥ 11:16:23

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback