Plugg på bibblan

Igår traskade jag till Bibblan för att låna böcker och plugga. 
 
 
 
 
 
 
Jag kände mig extremt studentig där jag satt och skrev bland alla barnböcker. Jag hade till och med en citrusfrukt med mig. Det vet ju alla att det knappt inte finns någon mer pluggig frukt än citrus. 
 
 
 
 
 
 
Att gå till bibblan och plugga ska jag för övrigt lätt göra igen! Jag fick hur mycket som helst gjort. Ända fram till någon började prata i sin mobiltelefon svinhögt och svinlänge. 
 
Gah! 
 
Personer som pratar ogenerat i mobiltelefon på en annars stillsam plats är min värsta. Jag kan ju inte ens överhöra hela samtalet! Istället får jag fragment av någons tjöt.
 
- Ha åtminstonde högtalarfunktionen på så jag kan få höra ALLT ni säger, har jag lust att be. 
 

Kommentera gärna!
Erika

Oj vad kan relatera till slutet, får ofta mycket gjort på biblioteket tills någon kommer o 'stör' haha! ett bra tips är att ta med hörlurar brukar hjälpa lite iallafall. /en annan nyfiken person

Svar: Smart! :)
Moa DeBruin

2018-09-18 ♥ 11:16:45
C

Haha när jag satt på Bibblan och pluggade var det alltid nån som pratade i telefon. Med högtalare. Det rekommenderas ej 😂 Plus att bibliotekspersonalen stod och hamrade på hyllorna ibland när det skulle göra om!

Svar: Hm... Nä okej det alternativet kanske inte är bättre ;)
Moa DeBruin

2018-09-18 ♥ 13:46:25
E

Jag är ofta på olika slags bibliotek och blir alltid lika förvånad när folk har mage att prata i telefonen. Hur svårt ska det vara att gå ut? Det är väl en hur gammal regel som helst att man inte pratar i telefon i biblioteket?

Lycka till med dina studier!

Svar: Tack tack 😊
Moa DeBruin

2018-09-18 ♥ 19:41:03

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback