Spiderchick

Snälla svara på veckans fråga i min blogg
Okej dags för en fråga! 
 
Med anledning av min Hipp-lag (jetlag till följd av möhippa) undrar jag - hur bra sover NI när ni sover borta?
 
Du är:
 
SovaHårtHedda
Borta, hemma eller mittemellan - det spelar ingen roll. Langa bara fram ett täcke och någon slags stoppning att ligga på så somnar du som en stock! 
 
MellanSnoozandeSandra
Det kan ta ett liiiitet tag för dig att somna på bortaplan. Det kan ju ändå finnas en del nya ljud eller ljus att vänja sig vid. Men när du väl har hoppat på sömntåget ja då åker du med ända till morgonperrongen.  
 
ÖronproppsPetra
Du sover helt okej på bortaplan så länge du får ha dina öronproppar/din ögonbindel/din egen kudde eller någon annan slags vuxensnutte med dig. 
 
H2OHelga
På bortaplan sover du ungefär lika hårt och kompakt som ett stycke förångat H2O. Det vill säga väldigt lätt och luftigt. Om du ens sover alls. 
 
Va?
 
Tell me!
 
 
 
Vem är du? undrar Spajder.
 
Regina

Hedda här! 🙋🏼‍♀️

Svar: haha såklart du är! :)
Moa DeBruin

Linda

Första natten - H2OHedda, men sover jag en natt till på samma ställe blir jag mellansnoozandeSandra!

Carola

Helga... oavsett om jag sover borta eller hemma.

Matilda

Helga eller Petra tyvärr 😕 önskar så att jag hade superkraften att somna överallt men nej, det går helt enkelt inte.

Alice

Helt klart Hedda här också! Nu senast jag bortasov hos vänner blev jag väckt vid 10-tiden när frukosten var framdukad, scones bakta och barnen tydligen hade röjt i 2-3 timmar redan... Hmm, jag hade inget hört. Tog disken efteråt i alla fall ;)

Anonym

Petra!

Anonym

Sandra! Det stora problemet är ofta att dela sovrum med mina barn. Det är inget som nån av oss gillar. Utan dem sover jag som en stock ;)

Anonym

Hedda här med... supersvårt att sova borta i annan säng och med konstiga ljud..

Christina

Hmm om jag väl somnar så är det fullt möjligt att jag sover rätt ordentligt. Men jag avskyr allt med att sova borta i stuga sådär! Jag är så himla beroende av min privacy och att bo i kollektiv på det sättet är inget för mig. Värst är typ om man är på fest och så ska man sova på golvet i någons vardagsrum pga går inte att ta sig hem från festen. Och så kan man inte ens gå och lägga sig när man vill för man ska liksom sova i samma rum som festen är. Och så får man inte ens en minuts egentid att varva ned. Fyy blir stressad bara av att tänka på det.

Att sova borta på hotell dock älskar jag och sover alltid väldigt gott :)

Svar: Hu! Ryser bara du skriver om fest-situationen haha. Jag är inte heller fan av steg-grejen men nu var ju jag med och fixade allt så det kändes okej, även om jag sov kass. Men jag tyckte det kändes viktigt att poängtera till de andra att man fick åka hem om man ville.
Moa DeBruin

Anonym

Helga😅✋

Anonym

H2OHelga är jag!
-Jenny-

Hanna

Hmmm måste väl bli Helga då! Kan oftast knappt sova alls på bortaplan, om jag inte ska sova där i flera nätter. Behöver minst en natt på ett nytt ställe för att få kroppen att fatta att det är okej att sova där.

Frallan

SovaHårtHedda

Anonym

Hedda!

Anonym

När jag va tonåring så sov jag typ alltid borta hos kompisar. Sen blev min ångest värre och speciellt på natten så jag vågade inte sova borha längre. Nu har jag inte haft sån ångest på nästan 10år och kan ändå inte sova borta om jag inte har ett eget rum att stänga in mig i! Stort problem då min bästa vän nu bor i en etta i Norge men jag kan verkligen inte sova så! (Vet inte ens varför jag skriver detta, hoppas väl på att någon ska säga att de är helt normalt)

Svar: Men asså jag känner igen mig! Sover jag ex med min familj på ett hotellrum är det helt okej. Men att sova med folk jag inte brukar sova med eller hos kompisar innebär alltid att jag får ångest och ligger vaken. För min del handlar det nog om något slags kontrollbehov
Moa DeBruin

Sabina

H2OHelga om jag sover borta själv, men om jag har min man med och intill skulle jag nog kunna sova under en gran eller var som helst :'D

Jessica

Hedda här - så länge jag inte somnar sist! Då är det Helga all the way!

Sanna

Snälla ni, börja podda igen. Saknar er

Svar: åh <3 Vi har nog tyvärr bestämt oss för att ta en paus tills vidare.
Moa DeBruin

Carro

Jag är helg klart Sovahårthedda. Har jag gått och lagt mig så har jag gått och lagt mig 😂

Sandra R

MellanSnoozandeSandra, det är jag. I vanliga fall kallas jag bara för Sandra, prästen tyckte att det var enklast så. Jag behöver lyssna in mig, sen somnar jag och sover lika halvdant som hemma.

Anonym

Mellan Snoozande Sandra😂😂

Anonym

Sandra här :p

Pia

Sandra 🙋🏼

Alexandra

MellanSnoozandeSandra (öven om jag aldrig snoozar till ställda uppvakningslarm)

Pernilla Andersson

Jag kan sova borta men det tar tid och tycker det är jobbigt att sova utan min make jämte mig.

Så jag övar för det är bra med lite space men jag gillar det inte..
Vem är jag då..hmm

Heidi

Helga även om jag kör Petras stil med öronproppar/ögonbindel. 😢

Sofie

ÖronproppsPetra for sure. Dock sover jag med öronproppar även på hemmaplan då min fru andas för högt. Ibland ber jag henne att sluta andas - med risk för att låta en aning oempatisk och hård.

Svar: min man har ibland hotat med att köpa en kuvös till mig som jag kan sova i, är också ljuskänslig hehe. Men gillar samtidigt inte öronproppar pga hör då min EGEN andning så högt. Moment 22.
Moa DeBruin

Marias bokhylla

Sandra eller Hedda skulle jag nog säga att jag är ändå, men det är längesen jag provade.

Agnes

H2OHelga!

Amanda

MellanSnoozandeSandra är jag! Är jag riktigt trött kan jag nog sova vart som helst, när som helst =)

Johanna

Hm, alltså om jag får använda Petras öronproppar så blir jag en Hedda. Har jag lyckats glömma propparna hemma (sover med proppar hemma också) ja då blir det inte många minuters sömn...

Svar: Aj då hehe. Öronproppar for the win mao
Moa DeBruin

Kourtney Yasmine Styles

definitivt H2o-Hedda

Film&serier bloggen

Jag är nog en blandning mellan MellanSnoozandeSandra & Öronproppspetra. Har svårt att sova utan öronproppar ibland (om jag sover bredvid någon som snarkar typ)har svårt att komma till ro.

Sandra

Haha, jag är helt klart MellanSnoozandeSandra ;)

Louise

Hmm, jag är nog Sandra, på gränsen till hedda.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress