Synskarpt intresse

Sedan det kom till mina barns kännedom att det finns en liten grej som heter "lins", som folk kan använda istället för glasögon, har dom odlat ett oerhört stort intresse och en fascination kring detta. 
 
Vi har googlat information om linser, tittat på bilder på linser och Youtubat diverse "så sätter du in linser"-tutorials med en överlappning i "jag testar färgade linser"-vloggar. 
 
När jag avslöjade att det finns en linsbärare i barnens absoluta närhet var det som att jag just hade berättat att vi vunnit på lotto. 
 
- Vem DÅÅÅÅÅ? ville barnen omedelbart veta. 
- Er morbror, svarade jag.
- Mamma vi måste åka dit! krävde barnen. 
 
Så vi fick helt enkelt åka hem till min bror och agera live-publik när han satte i sina linser. 
 
Sann historia. 
 
Och så pratar folk om badhus och lekland??
 
 
 
 

Kommentera gärna!
Anonym

Hahahahahaha 😂 Man kanske skulle filma sitt yrvakna jag när man sätter i linserna, eller kanske när man tar ut dom? Ännu coolare 😁

Svar: lägg upp på youtube och det kommer garanterat tittas på av nyfikna människor :)
Moa DeBruin

2018-09-24 ♥ 10:39:19
Caroline

De måste genast kolla in Hur gör man på barnkanalen. Där finns ett avsnitt om hur man gör linser. Ofta ett önskemål här hemma.

Svar: oj oj tack för tips!
Moa DeBruin

2018-09-24 ♥ 10:57:15
Jenny

Min moster hade färgade linser när jag var liten. När jag såg henne byta dessa trodde jag hon bytte hela irisen och var väldigt fascinerad över att vissa människor byte sina ögon. Mycket häftigt

Svar: haha jag förstår fascinationen!
Moa DeBruin

2018-09-24 ♥ 11:45:22
Marielle

Jag har linser! Vill dina barn ha en "vanlig" autograf eller ska jag försöka ordna fram ett signerat fotografi av mig själv?

Svar: autografen PÅ en lins?? ;)
Moa DeBruin

2018-09-24 ♥ 12:18:26
Moa

Jobbar som lågstadielärare och en dag kom vi in på det här med linser eftersom jag använder det ibland. Ett par veckor senare utbröt det näst intill panik när vi kom till matsalen och det var ”linssoppa” på menyn. Matsalspersonalen skrattade gott när jag försökte lugna 25 barn med att det inte var ögonlinser i soppan... 😂

2018-09-24 ♥ 16:24:53
Emelie

Skratta så jag grät åt Moas kommentar ovanför. Såg de 25 lågstadiebarnen framför mig 😂

Svar: 😂👌🏻
Moa DeBruin

2018-09-24 ♥ 21:30:03
Emelie

Skratta så jag grät åt Moas kommentar ovanför. Såg de 25 lågstadiebarnen framför mig 😂

2018-09-24 ♥ 21:30:04
Anonym

Haha detta är så gulligt och roligt 😍

2018-09-25 ♥ 17:43:50
Svart-Stina

Hahaha, har inga barn och hade aldrig kunnat ana att man kunde bli så fascinerad av linser :)

Nu minns jag plötsligt när jag för första gången såg mormor ta ut sina löständer när jag var liten. Jag blev helt förfärad: "VA!? Kan man ta loss dom? Det hade jag ingen aning om!". Mormor kommer från Finland, så kunde inte fråga närmare om saken, men satte mig en stund i ensam köket en stund och försökte lirka loss mina tänder så där som mormor gjort...
Mamma kom in en liten stund senare. Halvt om halvt lättad berättade jag att jag inte lyckats få loss mina tänder och undrade hur mormor gjorde? Mamma exploderade i världens gapflabb... :D

Svar: haha! så söt <3
Moa DeBruin

2018-09-26 ♥ 11:09:25 » URL: http://www.svartstina.se
Jennie

Men gud så roligt, och knasigt - min åttaåring pratade igår om att han vill ha just färgade linser! Han undrade om åldersgräns för röda linser, och jag sa "20, typ.." :)
Så vi har också sett en massa tutorials och klipp om hur man sätter in dem osv. Måste fundera över om vi har nån närstående som kan bli en ny idol för honom :)

Svar: Haha ja gör det 😁
Moa DeBruin

2018-09-26 ♥ 15:38:26

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback