Tre saker som alltid förvånar mig

1. Matkassen
- Vad är det för DÅRE som ringer på dörren så här sent? morrar jag inombords varannan måndag kl 20. Och så blir jag lika förvånad varje gång jag öppnar dörren och möts av en glad leverantör från vår matkasse. En leverans jag själv har signat upp mig på. 
 
2. Sexåringens fotbollsträning 
- Men GUD det är ju fotbollsträning imorgon! flämtar jag chockat VARJE fredag kväll under fotbollssäsong. Sen har jag harpuls i en timma eftersom jag upplever att jag har varit SÅ nära att glömma bort det (vilket faktiskt hänt också). 
 
3. Min mens 
- Nämen OJ vad hände HÄR? utbrister jag en gång per månad. Klassiker. Ungefär som att jag befunnit mig i något slags mental menopaus veckorna innan. 
 
Slut på saker som förvånar mig. 
 
 
 
 
 
 

Kommentera gärna!
Anonym

Haha alltså matkassen. Varje gång!!!

Svar: jag veeeet!
Moa DeBruin

2018-09-19 ♥ 17:01:16
Sabina

Samma här med matkassen, haha!

Svar: vad ÄR det med att man helt glömmer bort det mellan gångerna?? ;)
Moa DeBruin

2018-09-19 ♥ 20:24:50 » URL: http://lesthi.blogspot.se
Sandra

Sitter här och blir konfunderad över ordet ”harplus”, vad betyder det?😊 / Närke-tjejen som visserligen är född i Skövde men som flyttade ifrån trakten för snabbt för att hinna lära sig dialekta specialiter (som jag lite antar att det är).😂

Svar: harPULS ska det vara såklart :) det är när pulsen går snabbt :)
Moa DeBruin

2018-09-20 ♥ 12:54:45
Sandra

Aha, harpuls! Då är jag med på noterna!😂 Hoppas du får en trevlig helg med en massa sköldpaddepuls!😄 (Tänker att det borde finnas en motsats.😉)

Svar: haha ja men precis! Detsamma önskar jag dig! :)
Moa DeBruin

2018-09-21 ♥ 09:19:52

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback