Tre tågminnen

Tre tågminnen från mig till er:
 
1. Telefonmannen 
Senaste jag åkte tåg mellan Örebro och Skövde satt det en person hela resa - jag upprepar HELA RESAN - och pratade i sin telefon. Högt. Eftersom mitt namn är Konlikträdd von Svensk af Försynt sa jag aldrig till. Där emot hade jag högflytande planer på att lämna tåget. I farten. 
 
2. Evenemangspaniken
Jag och Matilda upplevde vid under en resa ett drama med stort D då en tjej på sätet bredvid oss satt och grät i telefonen. Snart utkristalliserades en historia om hur hon hade råkat skapa ett felaktigt event på Facebook - istället för att göra eventet privat hade hon lyckats göra det publikt och det gick inte att ändra eller ta bort. Paniken var ett faktum. Om det till slut löste sig vet jag inte. Men det får vi väl hoppas. 
 
3. Substansparet
Även här var det jag och Matilda som åkte tåg. Vi satt vid ett bord och mitt emot oss slog det sig ner två personer. Efter en stund förstod vi att paret var uppenbart påverkade av någon slags substans för de första 10 minuterna sög de frenetiskt på var sin lakritsklubba innan de abrupt däckade mot varandras axlar. Minnesbilden av den ena personens dräggelsträng sitter för evigt fastklistrad på min näthinna. 
 
Slut på tre tågminnen. 
 
 
 
Tågminnerskan.
 

Kommentera gärna!
Linda

Nr 1 får mig osökt att tänka på denna seriestrip av Lilla Berlin!

https://www.instagram.com/p/BYp5kf1FIaW/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=c22aq5rg0bsw

Svar: haha älskar lilla Berlin! Älskar telefonTJÖTARE not so much
Moa DeBruin

Sabina

Jag har ett tågminne från när en främmande snubbe sätter sig och pratar med mig, han är varken flörtig eller obehaglig så vi pratar i flera minuter, tills jag får reda på att han nyligen blev utsläppt från fängelset efter att ha suttit av tid för misshandel.. jaaaaaaag väntade inte på min station utan gick av på nästa.

Svar: han var med andra ord pratsugen :)
Moa DeBruin

2018-09-26 ♥ 20:09:02 » URL: http://lesthi.blogspot.se
Marias bokhylla

Åh, det f0r mig att minnas knarkverkstan som jag fick lyssna på när jag som tonåring åkte till Stockholm från Östersund. En äldre herre och två unga killar som inte kände varandra sen innan hamnade med mig (bordsplats) och började av någon anledning att prata marijuanaodling. De måste ha trott att jag "tillhötde" den andra för att prata så obehindrat. Till slut tror jag att mamma ringde, jag sa att det verkade som om jag hamnat mitt i en knarkverkstan och de slutade prata med varandra. 😂

Svar: haha! love it :)
Moa DeBruin

2018-09-27 ♥ 07:18:06 » URL: http://mariasbokhylla.wordpress.com
Mrs Kjellström

vilket underbart inlägg :D

2018-09-27 ♥ 22:57:26 » URL: http://mrskjellstrom.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback