Vilka 10 kändisar jag bjuder på middag och så där

Hur mår du idag?
Bara bra tack! Jag har precis genomlidit förkylningen from hell med en näsa som runnit i 180, men nu börjar det ordna upp sig i näsborrekanalerna. 

 

Hur många koppar kaffe dricker du per dag?

Två stycken koppar hemma på morgonen, eftersom kaffe smakar godast innan klockan 09. Är jag på kontoret dricker jag ytterligare två koppar från ze maskin. Jobbar jag hemma blir det inget mer kaffe. 

 

Vilken sida av ditt ansikte är din snyggsida?
Framifrån. Eller kanske lite snett underifrån? Jag körde länge, länge, länge en posering från sidan men nu förtiden tycker jag att framifrån är snyggast. Eller bara naturligt liksom. Wherever I lay my head när fotot tas. Lite så. 

 

 

 

 

 

 

Du anordnar middag och får bjuda 10 kändisar, vilka bjuder du?

Baserat på mitt just nu största intresse skulle jag bjuda ett gäng författare slash kreatörer. Matrina Haag, Mia Skäringer, Jenny Jägerfelt, Emmy Abrahamson, Lin Jansson, Sophie Kinsella, Fredrik Backman, Sören Olsson, Anders Jacobson och Jeff Kinney. Älskar alla deras skrivsätt! 

 

Och vad bjuder du på?
Vegetarisk plockmat med olika röror. 

 

Vilken kändis hade du velat byta garderob med?

Ingen kändis, men jag hade gärna bytt garderob med en mamma i barnets klass. Hon är alltid SÅ välklädd. Trendig men ändå klassisk. Hon är en sådan där person som ser ut att ha slängt på sig något i farten och så blev det helt rätt. 

  

Om du skulle tatuera in en emoji någonstans på din kropp, vilken emoji och var?

Då skulle jag tatuera in den där emojin med ett finurligt, snett leende. Becauz it feels like me. 

 

 

 

 

Vilka egenskaper i ditt stjärntecken identifierar du dig med mest?

Jag är tvilling och identifierar mig mycket med det tecknet. Exempelvis är den här beskrivningen 110% jag: 

 

Trots att Tvillingarna anses vara smarta har de inte riktigt tålamodet att gå långa utbildningar. De är livrädda att bli uttråkade och att fastna i ett monotont liv.  Typiskt en Tvilling är att veta tillräckligt mycket om allting för att verka insatt och påläst – men de fördjupar sig sällan. Allt ifrån småskvaller till de absolut mest avancerade tankeprocesser ryms i dessa hjärnor.

 

Det är nästan skrämmande träffande. I min personlighet ingår alltså att tro på stjärntecken och inte tycka att det är en så big deal. 

 

Och minst?

Det sägs att tvillingar är de som pratar mest, men det vet jag inte. Jag kan lätt vara den mest tysta i gänget om det finns starkare snackare kring bordet. Där känner jag inte att jag måste ta över på något vis men jag kan samtidigt sitta uttråkad och tänka på annat om någon tar för mycket utrymme. Jag är ingen god lyssnare på det sättet. 

 

Ett motto eller citat du lever efter?

Någonting med karma kanske? För jag övertygad om att man på sikt får tillbaka det man ger. 

 

 

Kommentera gärna!
Anonym

Men du kan ju inte hoppa över halva frågan! VAR skulle du ha den där emojin?

Svar: Haha... på rumpan! 😏
Moa DeBruin

2018-09-21 ♥ 16:41:34
Anonym

Karma har ingen meny, den serverar det man förtjänar.

2018-09-21 ♥ 22:18:36

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback