En underbar nyhet!

Dags att uppdatera er om mitt senaste tandläkarbesök. Runda: 403.
 
Eller i alla fall runda 4. Med samma tand!
 
Jag fick en tand dåligt lagad för ungefär ett år sedan som jag har varit tvungen att göra om. Senast fick jag med mig en provisorisk lagning hem samt information om att jag kanske skulle behöva rotfylla skiten. Har på riktigt gått runt med ångest över det sedan dess.
 
Idag var dagen D.
 
Tandläkaren tog fram ett verktyg för att kontrollera om rötterna i tanden levde. Ett verktyg som gör att det isar i tanden. Jag säger inte att det är obehagligt jag bara säger att det känns som ett modernt TORTYRREDSKAP!
 
Hemskt är det.
 
HEMSKT! 
 
Tandläkaren ba: Nu ska vi se om tanden lever. 
 
IiiiiiiiiiiiiiIIIiiii...
 
Sen ba: Den lever. 
 
Jag ba: Va? 
 
Tandläkaren ba: Den lever. 
 
Jag ba: DEN FUCKING LEVER!! 
 
 

 
 
 
Älskar min tand så innerligt för att den har överlevt den här resan. Vilken kämpe den är. En krigare! Släng in min tand i Robinson och den kommer överleva skiten ur alla andra deltagare. Jag säger bara det. 
 
Så jag behövde bara göra en "vanlig" lagning av tanden. Vilket inte heller är svinmysigt men ändå bättre än en rotfyllning, inbillar jag mig. 
 
Är nu 50% bedövad i munnen och kan endast tala med en läpphalva. 
 
 

Kommentera gärna!
Ajli Müller

IT'S ALIIIVE! Grattis!!!

Svar: tack!!
Moa DeBruin

2019-04-27 ♥ 08:44:53 » URL: http://ajlimuller.se/
Nathalie

Phuuu! Jag gick själv omkring länge med en totalt havererad tand. Den till och med smulade sönder sig en kväll så jag fick spotta tandbitar i en evighet, men eftersom jag är livrädd för tandläkaren åkte jag inte in förrän det gjorde så ont att jag inte var jag skulle ta vägen 😮 Det slutade med att jag fick dra ut skiten. Bland det värsta jag har upplevt! 😮

Svar: Usch! Inte kul 😕
Moa DeBruin

2019-04-27 ♥ 14:50:04 » URL: http://naatly.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback