Flunsastuga

Ni kanske tror att allting har varit som vanligt i casa de Spiderchick. Men nej då. Faktum är att jag har legat i sängen med världens frossa. Någon slags flunsa attackerade mig under gårdagen. 
 
 
 
 
 
 
Jag mår betydligt bättre idag som väl är. Jag vet inte exakt vad smittan kommer ifrån men det kan komma från släktens ettåring som varit förkyld och som jag pussar på så mycket att han antagligen snart kommer få skavsår på sina små bulliga kinder.
 
Små barn har ju en tendens överföra baciller som man inte visste fanns. Det är med skräckblandad förtjusning jag minns hur vårt första barn började förskolan och drog hem smittor som hade kunnat däcka en dopad tjur på noll sekunder. Vi vabbade både barn och oss själva så mycket att jag inte alls förstod meningen med förskolan?? Jag har hört historier om småbarnsföräldrar som tagit tjänstledigt 6 månader för att smittorna avlöst varandra så tätt. Eller min bekanta som var på jobbet 2 dagar på tre månader...
 
Mmmmysiga tider. 
 

Kommentera gärna!
Anonym

Vi har alla varit sjuka i fem år nu – från det att ungen började på förskolan som treåring (vi har alltid jobbat mycket hemifrån). Förra sommarhalvåret var äntligen lite normalt i alla fall, fast då lyckades ungen få löss, mollusker och mask ungefär samtidigt – och jag slapp åtminstone molluskerna.

Svar: haha... stackare!!
Moa DeBruin

2019-04-02 ♥ 18:39:50
Rebecca

Du kan till och med få influensa att låta roligt!
Jag är superkass på att kommentera och trycka på like, och det är väl skam när man får tillgång till Sveriges roligaste blogg bara såhär? Enda blogg jag slaviskt följer.

Massa kärlek, cred och pepp till dig.

Svar: åh tack snälla <3
Moa DeBruin

2019-04-02 ♥ 19:45:25
Isa

Halvt upplyftande att känna att man inte är ensam, när man ligger i sängen med en däckad tvååring som har kräkts vilt de senaste en och en halv timmarna...

Svar: krya krya!
Moa DeBruin

2019-04-02 ♥ 20:57:15
Anna

Krya på dig!

Svar: tack! mår bättre idag :)
Moa DeBruin

2019-04-03 ♥ 08:54:24
Irma

Ja, varför informerar ingen om att barnen ska vabbas så sjuk mycket och att man själv blir dundersjuk av deras smittor och sängliggandes medan barnen hjular runt och sjunger En liten apa. /Från Mamma till en 3 åring och en 4 veckors

Svar: Pepp till dig! 😊❤️
Moa DeBruin

2019-04-03 ♥ 18:45:05

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback