Föreningsstämma

Igår hade vi stämma med vår bostadsrättsförening. 
 
Jag brukar alltid skicka dit min kära man men igår var det en svinviktig ishockeymatch på tv (heja Färjestad!) så jag erbjöd mig att gå istället. Kan ju vara bra att ha varit där någon gång. 
 
Till min lättnad verkade ingen i föreningen vara speciellt sugen på något långdraget mötet och dagordningen var snabbt över. Jag känner mig oerhört tacksam över att vår förening har så många pigga pensionärer som engagerar sig i styrelsen, blir suppleanter, revisorer och grejer (måste googla suppleant). Själv vet jag inte vart jag skulle få den tiden ifrån? Vi donerar vår tid till barnens föreningsliv just nu vilket tar x antal timmar per vecka i anspråk. Var sak har sin tid och så vidare. 
 
 
 
 
 
Den mest intressanta diskussionen under gårdagen handlade för övrigt om sopbilen och huruvida den backar in på parkeringen för att hämta våra gemensamma sopkärl eller ej. Tydligen får den inte backa enligt arbetsmiljöverket. Men många hade sett den göra det. Ju längre diskussionen framskred desto mer kom det fram att vissa hade kartlagt sopbilens beteende för hela området. ÄLSKAR! Jag är inte ironisk. Jag tycker att det finns något tryggt med pensionärer som har koll. Kom inte hit och kom - för här har vi koll! Ha!
 
Blandningen barnfamiljer och (glada) pensionärer är perfekt. 

Kommentera gärna!
Kamilla

Jag har en jättegullig granne som verkar roa sig med att hålla koll på vår enda gästparkering, så ingen obehörig (alltså som inte hälsar på i huset står där). Så imponerad av att hon orkar.

2019-04-05 ♥ 15:21:27

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback