Fredagsfika och utbildnings-hitt

Igår åkte jag och barnen till min mormor för att fika. Vi tog med oss minikusinen. 
 
Sexåringen håller gärna sin lilla kusin i handen vilket är praktiskt för de har så nära till varandra, rent höjdmässigt.
 
 
 
 
 
 
 
Mormor undrade om jag bantade när jag tackade nej till bulle. Jag vet dock inte om man räknas till bantare när man just har ätit tre kakor? Men inte vet jag hur dieter fungerar nuförtiden. 
 
 
 
 
Sen hade vi intensivkurs i gång med mini. Hans pappa blev förvånad när vi kom hem och mini plötsligt gick så bra! Där ser man att även 10 minuters bootcamp kan göra stor skillnad.
 
 
 
 
Sen hade vi en superlugn fredagkväll. Jag slösurfade och trillade över en KY-utbildning i manusförfattande som verkade prick superrolig. Alltså SUPERROLIG! Jag hade gärna sökt den. Tyvärr tror jag inte att jag skulle lösa en tvåårig heltidsutbildning i Göteborg med barn och jobb. Även om jag har flexibla arbetstider och en stöttande man. Eller vad tror ni????? *greppar efter halmstrån*
 
Blev lite deppig och önskade att jag hade hittat den när jag var 20-nånting. Well, enjoy alla andra som har möjligheten!
 
Aja. Min dator försökte muntra upp mig genom att erbjuda sig konvertera informationen till traditionell kinesiska. 
 
 
 
 
 
Snällt ändå. 

Kommentera gärna!
Anonym

Om du känner så mycket pepp inför utbildningen tycker jag du ska söka den! Göteborg är ju inte andra sidan världen direkt. Det blir säkert ett pussel men det går! Har du kollat närmare på den, hur mycket tid måste man vara på plats t ex?

Svar: ska kolla detta!
Moa DeBruin

2019-04-06 ♥ 19:22:37
C

Alltså måste berömma din lugg! Så himla perfekt. Själv har jag nyss klippt lugg och håller på att vänja mig. Hur gör du när du sminkar dej? Sminkar du under luggen? Alltså typ foundation? Sätter du upp luggen när du tar på mascara? Mvh luggnovis

Svar: nix sminkar ej under luggen :) sätter aldrig upp den. Gör inget med den alls egentligen. Tricket är att ha lugg länge så att den vänjer sig vid att hänga där ;) Hoppas du kommer trivas med frillan!
Moa DeBruin

2019-04-06 ♥ 20:58:12

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback