Ishockeyavslutning

I helgen hade sexåringen ishockeyavslutning med prisutdelning och biofilm. 
 
Ni minns kanske att vi tvekade till en början och sa nej till ishockey som fritidsaktivitet. Med facit i hand är jag väldigt glad att vi till slut sa ja. Sexåringen älskar sin hockey.
 
Jag har sedan länge gett upp mellanhallen på vår bottenvåning och helt enkelt accepterat att den är yta för inomhus-hockey (och fotboll) (och handboll) (och pingis) (*insert vilken sport som helst*) (obs! allehanda tavlor och väggprydnader sedan länge nedplockade). 
 
 
 
 
 
 
När vi bodde på hotell i Stockholm spelade sexåringen hockey med ett skohorn och en papperstuss. På den nivån är det.
 
Sen får vi se hur länge intresset håller i sig men jag tänker att varje fritidsgrej barnen brinner för är värd att uppmuntra. Jag hör till skaran föräldrar som tycker att det är viktigt att barnen har aktiviteter i lagom dos. Det handlar inte bara om att röra på sig utan även om det sociala, att få ett sammanhang och ett kontaktnät även utanför skolan. 
 
Japp. Vi får se om det blir mer ishockey till hösten. Av allt att dömma verkar det så. 
 

Kommentera gärna!
Anna

Så tänkte jag med. Men sonen vill verkligen inte. Han har fullt upp ändå och anser sig inte ha tid. Leker med barn i skolan hela dagarna så kan förstå att man behöver ta det lugnt på fritiden. Mycket som ska hinnas läsas och lekas med!

Svar: nä då ska man självklart inte tvinga! det blir ju jättefel
Moa DeBruin

2019-04-10 ♥ 12:48:41
Sabina

Jag tycker du är FANTASTISK som låter dem leva sin dröm. När jag var liten fick jag inte gå på någon fritidsaktivitet för min mamma sa att jag kommer ändå tröttna. Känner mig ganska ledsen än idag att jag varken kan spela fiol eller dansa balett som alltid var mina hett önskade fritidsaktiviteter. :P

2019-04-12 ♥ 11:53:24 » URL: http://lesthi.blogspot.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback