Kortspelsturnering

Idag har vi varit hos pappa och haft kortspelsturnering.
 
Till er som undrar "tävlar ni om allt i er släkt?" är svaret OH JA. 
 
Idag spelade vi ett kortspel som heter 31. Himla roligt och enkelt. Googla på det. Våra regler var att när man hade förlorat två gånger var man ute ur spelet. Vinnaren blev personen last standing. 
 
 
 
 
 
Den minste i släkten fick tyvärr inte vara med i turnerningen. Det är inte så att vi har någon åldersgräns, där emot måste man ha nått en gräns där man kan motså impulsen att stoppa korten i munnen och märka dem med tänder och saliv. Minsting har inte riktigt kommit dit ännu. Men snart så!
 
 
 
 
Någon som briljerade och VANN hela turneringen var den som är näst minst i släkten - sexåringen. För några månader sedan kunde han inte ens spela själv och nu tog han hem hela tjottabaletten. 
 
Vinsten var ett stort guldägg fullt med choklad och marsipanägg. 
 
 
 
 
 
Eftersom sexåringen just nu sparar pengar till en egen tv (att ha på rummet, som storebror) kom han snabbt på idén att sälja innehållet i guldägget. Hanna kunde tänka sig att köpa det för 50 kronor. Värt att notera är att det även var Hanna som köpte guldägget till att börja med. Ingen ekonomsik vinning för henne idag, med andra ord. 
 
 
 
 
 
Nästa gång vinner JAG!
 

Kommentera gärna!
Anonym

Åh 31 😍 det kortspelet spelas och har alltid spelats i min familj!! Har bästa minnena från när jag var liten och somnade under bordet när de vuxna spelade högljutt! Hos oss spelas det med 3 kronor som insats och vi är samtliga ganska dåliga förlorare men ännu sämre vinnare...

Svar: hehe, ja men det är roligt spel som passar både barn och vuxna :)
Moa DeBruin

2019-04-22 ♥ 21:21:54
Jessica

Din släkt verkar va så himla mysig, sådär så man önskar att man va en i klanen 😁

Svar: ☺️❤️
Moa DeBruin

2019-04-23 ♥ 06:25:28
IA

Vilket pokerface..Åh..Anthon Bergs..Bra affärer ni gör..

2019-04-23 ♥ 18:17:33
Kusin E

Det ser ut som det är dags för lelle morbrodern att lämna över ”kortspels-vinnar-tronen” till någon yngre förmåga 😂

Svar: japp, så äre ;)
Moa DeBruin

2019-04-23 ♥ 18:33:09

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback