Spiderchick

Några grejer vi har gjort i helgen
Nä men hej bloggen! 
 
Sorry, jag har inte ägnat dig en tanke sedan igår imorse. Jag har nämligen varit helt uppslukad av mitt bokskrivande. Jag har deadline på en inlämning i skolan idag (!) och har skrivit och redigerat som en liten gnu varenda ledig sekund under hela helgen. 
 
Men jag har hunnit med lite annat också.
 
I fredags grillade vi till exempel halloumiburgare och åt marängswiss till efterrätt.
 
 
 
 
 
Minstingen i familjen fick en morot att gnaga på (det blir snart marängswisstider för dig också ska du se, lilla älskling). 
 
 
 
 
Jag har försökt gå på toaletten men möttes av den här sitsen vilket förklarar 1) varför all plastfolié plötsligt var slut och 2) varför barnen var så oerhört goda vänner ett tag. Jag säger ju att min blotta uppenbarelse förenar dem.  
 
 
 
 
 
 
Sen har jag tydligen gått och blivit en människa som serverar frukt och bär till fika?! 
 
 
 
 
Ni kan kalla mig influencer.
 
Eller GALEN!? 
 
Jag har länge föraktat alla som väljer frukt framför kakor men är tydligen där och harvar själv nu? A ja.
 
Sen har jag som sagt skrivit och ska fortsätta med NU. Yngsta barnet är på kalas, äldsta barnet tittar på tranor och min man ska olja in en altan. Så jag får passa på. 
 
Över och ut. 
 
 
Caroline

Får man önska ett inlägg?
Jag uppskattade ditt förra semestertips-inlägg. Så pass mycket att vår sommarsemester kommer bli Göteborg- ”mellan Vänern och Vättern” - Jönköping på 10 dagar. Jag gissar på att du har många läsare från det området som har en massa tips!

Drömmen hade varit att få tips om campingar, b&b, stugor, bästa glassen, fina cykelrundor för en 4&6åring, grymmaste lekplatserna, bästa badplatsen osv. Hoppas någon har några tips!

Och sen när Region Skaraborg eller vad det kan tänkas heta frågar efter ett ambassadörssamarbete så har du materialet klart! ❤️👍🏻

Svar: hehe, ja men vi får se om jag hinner! Annars kan jag tipsa om att kolla in sajterna för Skövde, Hjo, Karlsborg, Mariestad och Lidköping (visit västSverige). Kring dessa städer kretsar väldigt mycket och här kommer ni hitta massa roligt :)
Moa DeBruin

Nathalie

HAHAHA jag kan riktigt se framför mig hur man är dödsskitnödig, kastar sig ner och skiter ner hela röven 😂 Vart ska man slänga plastfolie med skit liksom? Bland plast eller kompost? 😂

Joakim

Gäller att finna tid, sin tid.. Lycka till m inlämnandet, vad skriver du om?

Svar: Jag skriver en kapitelbok för barn, mellanåldern :)
Moa DeBruin

Martina

Tips till Caroline: Karlsborgs fästning är ett måste, Karlsborg har också en riktigt fin camping, allsångskvällar, Göta kanal mm, så missa inte det! Hjo så klart med hamnen och finfin glass. Helgen v28 är det slöjdmässa i Hjo, med massa utställare i stadsparken, mysigt för både barn och vuxna att strosa runt på. Generellt är ju ställena vid Vättern (Hjo o Karlsborg) och Vänern (Lidköping o Mariestad) de finaste sommarstäderna, ställena i "mitten" (Falköping, Skara, Tibro, Tidaholm, Skövde, Götene, Töreboda) har inte jättemycket somrigt att bjuda på om man ska vara ärlig (och då är jag ändå Skövdebo). Undantaget är väl Skara Sommarland som ni så klart måste besöka. Att stanna till vid några av Göta kanals slussar är givetvis mysigt också, Sjötorp eller Forsvik t ex.

Caroline

Tack Martina! Bra tips på att satsa på sjöstäderna.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress