Seans

I veckan var jag på en seans. Ni vet ju att jag lutar mig åt det andliga hållet.
 
Folk kan bli skeptiska när jag skriver om sådant, rent av arga. Men för min del är det en rolig grej som ger mig energi, varken mer eller mindre. Tror man inte på sådant här är kan man säga next inlägg please och scrolla förbi.
 
 
 
 
 
Jag var på seansen med min svägerska Hanna och vi var toalt 14 personer (det kan vara det dubbla eller fler på sådana här sammankomster). Det var bra för då fanns det tid att ge alla i rummet ett budskap från andra sidan. Hehe.
 
För min del var det farmor som kom och hälsade på, det lät så i alla fall. Mediet beskrev en liten kvinna som tyckte om, och även var väldigt duktig på, att laga mat och baka. Plus en del annat som stämmer in på hur farmor var och såg ut.
 
Farmors budskap till mig var att jag ska ordna fler kalas (trevligt budskap ändå) för jag är duktig på det (jo jag tackar). Mediet beskrev hur jag är bra på att ordna, fixa och skriva "små scheman" (körschemats mamma det är jag det). Det kan komma förfrågningar kring att ordna kalas och det kan bli jobb av det, vilket det redan är till viss del. Jag ska också komma ihåg att delegera, för man måste inte göra allting själv. 
 
Både jag och Hanna blev så fnissiga för mediet beskrev verkligen mig på pricken. De senaste två åren har jag fått äran att arrangera hur mycket fest som helst både privat och jobbmässigt. Bröllop, jubileum, 60-årsfest, 90-årsfest, möhippa, cykelfest (utan cykel), jobbfest unt so weiter. Ja, ni vet ju.
 
– Du är en bra festfixare, summerade mediet budskapet från min farmor. 
 
Trevligt. 
 
Jag kanske ska ordna en sommarfest nu när jag tänker efter?
 

Kommentera gärna!
Nathalie

Åh gud vad roligt!! Jag tror definitivt på sånt där och har varit till flera medium. Skulle gärna gå till någon mer, men det är lite dåligt med såna här i stan. Kram på dig festfixarn! ❤️

2019-04-11 ♥ 14:16:38 » URL: http://naatly.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback