Barnvaktsdag

Idag har vi en barnfri dag för första gången sedan i början av maj. Barnen är hos sin farmor som de inte har sett på några veckor så de var helt pirriga och längtiga innan, mysigt.
 
Jag och min man hade först högflytande planer om en natt i Göteborg eller Örebro men sedan kände vi bara att... Nä. Vi orkar inte. Vi har flängt så mycket hela sommaren att mitt sinne crejvar att bara vara hemma och njuta av lugnet och tystnaden. Sitta på altanen och läsa en bok. Skriva på min bok utan att någon avbryter var femte sekund. 
 
Najs liksom? 
 
Men först åkte vi till Lidköping och kollade second hand-butiker.
 
Jag fyndade böcker för fem kronor styck. Merparten av alla pocket verkade inte ens vara bläddrade i. Sjukt. 
 
 
 
 
Efter en halvtimmas botaniserande bland böckerna hittade jag min man provandes roller blades. Han haffade ett par för 90 pix.
 
 
 
 
Nu planerar han att roller blejda med sjuåringen som också har ett par. 
 
Sen åt vi lunch. Jag tog laxpudding som smakade...
 
 
 
 
SKIT. Eller nä inte skit, men det var inte min kopp te. Puddingen badade i smör och kändes allmänt fet och blöt. Tyvärr vågade jag inte säga något eftersom servitören just sagt att köket bjusade mig på extra räkor. Kändes som att jag var skyldig den räk-givande kocken något?? Vilket jag ju inte var. Kanske visste han med sig att jag fick en smörsoppa och ville skyla över med tiofotade kräftdjur? VAD VET JAG? Jag skulle sagt något. Men nu gjorde jag inte det. Okej?
 
Jag blev hur som helst mätt på det jag ändå pillade i mig. 
 
Nu hänger vi på vår altan och lyssnar på musik (och knattret av mina datortangenter). Min man bygger lounge-bord (ni ska få se sen) och sen ska vi äta sushi och dricka BÖBBEL. 
 
Bra torsdag.

Kommentera gärna!
Joakim

Mmmm, sounds nice.. 👍

2019-08-01 ♥ 20:30:22 » URL: http://joakimramqvisthallin.blogg.se/
Anonym

Fast fiskpuddingar brukar komma med smör. 😊 Det är ju lite klassiskt med fiskpudding. ibland är det ju inget fel på det, bara att man inte tycker om det. Känns som det är så mycket klagande ibland (inklusive mig själv). Men jag kanske missade något i det du skrev, att något faktiskt var fel. Eller så tänker vi bara olika. 🙂

Svar: ja det kanske ska vara så? har aldrig ätit fiskpudding. Jag brukar väl inte klaga så himla mycket, eller? Brukar vara rätt bra på att säga till direkt så att folk få en chans att åtgärda men kunde inte med den här gången hehe. Fjantigt jag vet
Moa DeBruin

2019-08-01 ♥ 21:12:00
Joakim

Njut bara av stunden (tiden).. Varför planera, ty vi lever alla i tiden här och nu och vi älskar och lever, 🤗💘😊..

2019-08-01 ♥ 22:27:09 » URL: http://joakimramqvisthallin.blogg.se/
Anonym

Är på mallorca nu och min sambo beställde en drink till mig men dom kom ut med fel jag sa att de går bra ändå (brukar säga till den just nu gjorde se inte så mycket) men min sambo sa direkt till bartendern att de var fel. Fick en x3 så stor drink istället när han blanda den nya, ska alltid säga till efter detta 😅

Svar: haha... :)
Moa DeBruin

2019-08-01 ♥ 22:44:15
Anonym

Nej, det var inte specifikt riktat mot dig att du klarar så himla mycket! 😊pratade i allmänhet, inklusive mig själv. O just mat har man ju olika smak med. O såklart man kan klaga, men ibland handlat det ju mer om att man inte tycker om det. Än att det är något fel. Ledsen om du tog illa vid dig. Inte min avsikt.

Svar: Förstår, ingen fara :)
Moa DeBruin

2019-08-02 ♥ 16:11:07
Anonym

Inte klarar. Klagar 😊

2019-08-02 ♥ 16:11:41

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback