Spiderchick

Bröllop
Igår var vi på bröllop! 
 
Min mans yngsta bror gifte sig (han har två brollor). Det var så fint! Verkligen såååå fint! 
 
 
 
 
 
Förutom att brudparet var så fina att jag fällde en tår var jag också imponerad över att alla tärnor och marshalkar var exakt lika långa. Jag gissar att de blivit utvalda enbart därför. 
 
Här är jag och min svägerska Frida, hon är sambo med min mans andra bror och mamma till kusinen som vår sjuåring leker så bra med. Jag och Frida leker också bra. 
 
 
 
 
Det var så fint fixat i lokalen! 
 
 
 
 
Det fanns resurser också. Mitt åpna jag tänkte först att man kunde plocka med sig hela prylen man behövde men sedan såg jag att folk tog ett tuggummi ur paketet och sedan la tillbaka. Eller en mentos. En snusprilla. Kondomerna får vi dock hoppas att ingen "la tillbaka".............
 
 
 
 
Maten! Vilken buffé! Älskar bufféer där det finns något för alla - vegetarian, flexitarian, glutenintollerant som sken-allergisk. 
 
 
 
 
Middagen var full av roliga tal, spex och överraskningar. Min man och hans bror höll ett jättefint tal och rundade av med en hälsning från brudgummens forna idol Petter. 
 
Själv njöt jag av att det var första bröllopet/festen på evigheter där jag hade noll ansvar. Lyxigt. 
 
 
 
 
 
Innan nattfesten drog igång överraskade svåger och svägerska med en duett. De sjöng Shallow och de sjöng den BRA. Efter första gången ville alla gäster höra den en gång till så en gång till blev det. 
 
 
 
 
Vid 01 åkte vi hem och jag körde. Jag var med andra ord nykter. Är aldrig så nöjd med mig själv som när jag vaknar efter en sen kväll med noll alkohol. 
 
Gissar att det är ett lyckligt brudpar som vaknar upp idag efter en fantastisk kväll! <3
Anonym

Alltså jag var tvungen att läsa om en mening flera gånger för jag fattade inget alls. Åpna? Aldrig hört förr, vad betyder det? 😂

Svar: Detta ord har varit på tapeten förr på denna blogg 😆 Det betyder snål typ. Fast åpen är mer... Åpen. Habegär fast på ett snålt vis. Möjligt att det är dialektalt, minns ej vad vi kom fram till senast... 😊
Moa DeBruin

Anonym

😂😂😂 trodde att det var felstavat ”åpna”

Nea

Använder ofta ordet åpen. Vanligt i Göteborg iaf. Om det ligger fem bullar på ett fat och du roffar åt dig tre när ni är flera som fikar - då är du åpen. "Nu får du sluta va så åpen" kan ha sagts några gånger till mina barn...

Svar: det är ett väldigt bra ord! :) Snål eller girig eller är liksom inte alls samma sak
Moa DeBruin

Paula

Skönt att slippa alkohol 😍 Trots att det är bröllis

Ronja

Åh! Buffen såg verkligen smaskig ut! Älskar stubbarna som serveringsfat! Har de sågat dem själv?

Svar: näe det var nog människorna som hade festlokalen som fixat detta :)
Moa DeBruin

Camilla

Ser fab ut alltihopa! 😍 du råkar inte veta vad kläderna din svägerska hade på sig är från? Blev kär i outfiten 😍

Svar: Jo det råkar jag faktiskt veta! Toppen är från Gina Tricot, kjolen har hon fått från en vän som designar kläder :)
Moa DeBruin

Linda

Så fina bröllopsbilder :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress