Spiderchick

Dynor till altanen
Nä men ser man på! Här har väl vi hittat dynor till altanen.
 
 
 
 
Nöjdheten i mig nådde nya nivåer när jag hittade dynorna på Jysk för halva priset. Insåg dessutom att tre långa dynor och två små dynor passade exakt i mått för att täcka hela bänkarna? Det är som att vi har byggt bänkarna bara för att få lägga ut dessa dynor!
 
 
 
 
Kuddarna köpte jag också på Jysk. Sen hittade jag supersnygga kuddar i brun/svart leomönster att bryta av med. Det stod 199 kr på en prislapp och 100 kr på en annan så jag ba - yes kudden är sänkt! Vilket fynd! Kom fram till kassan och fick då förklarat för mig att fodralet kostade 199 kr och innanmätet 100 kr. Okeeeej... Blev givetvis både i-lands-kränkt och snål och köpte ej. Får hitta något annat att bryta av med. 
 
Dynboxen/avlastningsbordet som ni ser nedan köpte vi på second hand för 100 pix. 
 
 
 
 
 
 
Viktigast: Vi har använt altanen jättemycket de senast dagarna! I söndags hängde jag och Spiderpapps där i princip hela eftermiddagen och kvällen med olika kaffekoppar och böcker medan barnen kom och gick. 
 
D I A N A

Men Gud så fint det blev!! Det ser superhärligt ut. Vilken stor altan ni har. 😍😍

Svar: Tack, ja den är ganska stor :) Vi optimerar ytan
Moa DeBruin

Pia

Vilket flyt!! Det blev jättefint!

Svar: tack :)
Moa DeBruin

Sanna

Supersnyggt! Måste fråga vad det är för ”tak”/segelduk ni har och vart ni köpt den?

Svar: En segelduk från Jula 😊
Moa DeBruin

Nathalie

Jäklar så snyggt det blev!! Verkligen bra jobbat!
Haha det där med kuddarna har hänt mig med, eller inte just kuddar då, men en lampa. Tyckte att den var så himla billig, blev glad och skuttade fram till kassan där det visade sig att det bara var skärmen som kostade x kr och foten...betydligt dyrare. Jag vågade dock inte ångra mig så jag ruinerade mig själv 😂

Svar: Rimligt ändå 😆jag borde unnat mig!
Moa DeBruin

Hanna

Hej! Hur har ni byggt altanen? Visade min sambo och vi både tycker den är så fin. Utgick ni från någon ritning eller byggde ni bara utifrån egna tankar?

Svar: Vi har byggt den mellan två väggar, hus och förråd, så måtten är efter dessa. Vad gäller hur att lägga stommen (som är viktigast) fick vi hjälp med ritning av snickar-vän. Men finns garanterat massa tips och tutorials på både Google och youtube, kolla in det :)
Moa DeBruin

Hanna Karlsson

Det blev verkligen snyggt! Så störande att det var två priser. Varför inte bara klumpa ihop det istället? Alternativt märka tydligare. Jag hade heller inte shoppat kuddarna. Lät lite dyrt tycker jag.

Anonym

Men snacka om tur med dynorna! Blev jättesnyggt!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress