En söndag

Igår förmiddag åkte vi för att se tioåringens sista matcher i helgens fotbollscup. 
 
Eftersom det mesta som ligger kring Skövde är ännu mindre än just Skövde så rattar vi inte sällan GPS:en mitt ut till ingenstans när det är dags för bortamatcher. Vips ska vi svänga in på en grusväg, kör några kilometer rätt ut i skogen och så voila - där ligger det en fotbollsplan. 
 
 
 
 
På eftermiddagen var sjuåringen bjuden på kalas på Stellas Lekland. Han ville att jag skulle stanna kvar så då gjorde jag det. Jag satte mig i en soffa och passade på att skriva. Plötsligt insåg jag att min bästa plats att skriva är platser med mycket ljud och liv. Jag blir koncentrerad och rofylld av det? Kan vi kalla det för "white noise"? Möjligen "white noise extreme" på just ett lekland. 
 
Ensam hemma blir jag lätt rastlös så jag tror att min nya grej ska vara att ha skrivpass i offentliga miljöer. Då kan jag vid jämna mellanrum höja blicken och bli stimulerad av någon som spiller ut kaffe eller rotar runt i väskan efter något som inte går att hitta. 
 
 
 
 
 
 
Efter Stellas skulle vi vidare och fira min bror som har fyllt 34 år. Stooor kille nu! Ja a då... *pratar bebisspråk* Vi käkade thai vilket helt klart var ett trevligt sätt att avrunda helgen.
 
 
 
 
 
 
Nu sitter jag på kontoret och hoppas att jag har fattat rätt att det är måndag och att jag ska börja jobba idag?? Mvh // dagvill 
 

Kommentera gärna!
Mamma M

Ja det gäller att hitta sin plats. Jag såg på House Hunters igår och där var ett par som letade hus, letandet styrdes av om det fanns badkar för det var där mannen skrev som bäst. Badkaret skulle vara tillräckligt stort och med bred kant så laptopen fick plats 😂😂. Kanske du ska testa lite olika platser? 😉

Svar: haha! :)
Moa DeBruin

2019-08-12 ♥ 08:32:10
Nathalie

Förstår helt vad du menar med att sitta någon annanstans och plugga/skriva. Hemma är det ju helt omöjligt eftersom man heeeela tiden ser en massa saker man behöver göra i stället o_O
Hoppas det går bra att börja jobba igen!
Kram

2019-08-12 ♥ 12:30:21 » URL: http://naatly.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback