Fotboll och fågel-rehab

Spiderpapa och tioåringen har varit på fotbollscup den här helgen. Och jag och sjuåringen har varit alena. Mysigt att rå om bara ett barn ibland, måste jag säga. 
 
Igår var vi på fotbollsmatch. 
 
 
 
 
 
 
Och inte vilken fotbollsmatch som helst, utan en match med Arvingarna och David Lindgren i spetsen. Motståndarna var lokala laget Ulvåker med Matildas man i spetsen. Ha! Ni får zooma in bilden här nedan och kolla om ni ser någon kändis. Jag gick inte närmare än så. Det var knappast så att jag ba - ursäkta ursäkta lokal bloggare här, släpp fram mig till en Arvinge tack!
 
Eh nä. 
 
 
 
 
Det var en så älskvärd match! Massa mål (15 per lag) och spex. En match helt i min smak. Kan inte alla matcher vara minst femton mål och spex???
 
 
 
 
 
 
Efter fotbollen hängde vi hos kompisar en sväng. Kompisar som just nu bedriver fågel-rehab. De tar nämligen hand om en duvhök... Nej ett gökur... Nej... Vad hette den nu igen? Jo! Sparvhök! Så heter den.
 
 
 
 
 
De hittade sparvhöken hängande upp och ner på i ett träd. Lite senare låg den på marken. Efter några telefonsamtal till kunniga instanser fick fågeln diagnosen hjärnskakning. Kompisarna ombads att lägga den i en mörk låda så att den fick vila. Efter några timmar hade den hoppat ut ur lådan och när vi var där satt den alldeles stilla på en bänk. Kompisarna hade ställt fram rå kyckling och vatten åt den (efter råd från kunniga). 
 
 
 
 
 
Innan vi åkte hem hade sparvis faktiskt hoppat ner på marken, så jag hoppas att den piggar på sig <3

Kommentera gärna!
Anonym

Gökur. Helt klart ett gökur!

2019-08-11 ♥ 12:38:33
Anonym

😂 du är verkligen Sveriges Bästa Bloggare, utan tvekan. Tycker synd om människor som inte hittat till din blogg ännu, samtidigt är jag glad över att jag hittat hit🤗🥰😘❤️

Svar: så gullig du är! Tack snälla! :)
Moa DeBruin

2019-08-12 ♥ 15:53:06

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback