Annandagstradition

Igår träffade jag på en gammal vän, av en slump. Jag gick en promenad från stan och plötsligt kom hon gående på trottoaren. Hon bor i Göteborg annars så jag hade inte väntat mig att se henne där och då.
 
Vi pratade en lång stund och sen kom vi fram till att ingen av oss hade bråttom till något så vi ringde vår gemensamma vän som bor bara 2 minuter från där vi stod just då. Och så bjöd in oss på fika. Vi var välkomna.
 
 
 
 
 
Sen pratade vi bort 4 timmar. Vi avhandlade allt från jobb, jultraditioner, framtidsdrömmar och allmänt mående och jag åt upp alla hushållets marknadskarameller i en imponerande rask takt. Mycket trevligt. 
 
 
 
 
Kom på att jag träffade samma kompisar även förra årets annandag så jag tänker att denna träff får bli tradition från och med nu. Möjligt att vi kan planera det mer nästa år? Utgångspunkten måste inte vara att två av oss råkar på varandra av en slump. Eller så får de bli traditionens spänning?? 

Kommentera gärna!
pillris.blogg.se

Vad härligt att ni sprang på varandra, det låter som en väldigt bra tradition att skapa !

2019-12-27 ♥ 15:40:18 » URL: http://pillris.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback