Bachelor the end

Ja-happ då var Bachelor slut för den gär säsongen. 
 
- Låt oss börja med den största skrällen - Simon valde Patricia. Vad hände där? Obs! Fina tjejer båda två men Simon och Isabella Larka hade ju den kemin. De hade den enda kemin i hela Bachelor 2019. Vad för hjärnsläpp fick Simon? 
 
 
Bild tv4.
 
 
 
- Patricia och Simon är inte ett par idag. Förhållandet slogs i spillror efter att Patricia fått ett sms från en killkompis. 
 
- Simon har insett sitt felval och vädjar nu till Larka via Instagram. 
 
 
 
 
 
 
 
- Jag tror tyvärr att han vädjar för döva öron.
 
- Felix valde Johanna. Det var mer väntat. 
 
 
 
Bild: tv4
 
 
 
- Mindre väntat var att de inte är ett par idag? Efter programet åkte Felix iväg i två veckor och letade wifi i asien men när han väl hittade ett och sms:ade Johanna dröjde svaren flera timmar. Där föll relationen. 
 
- Det förvånar mig med tanke på hur noga Felix var med att intervjua tjejerna angående... Eller eh... Jag menar prata med tjejerna om barn och giftermål och en "fungerande vardag". 
 
- Det var ju det enda de pratade om på Felix dejter? 
 
- A ja. Kärleks-oddsen är tyvärr aldrig på deltagarnas sida. Hur många glas bubbel eller skumbad med rosenblad som produktionen än fixar.
 
- Jag kan bara komma på ett enda par från Bachelor som har fortsatt att vara ett par även på svalare breddgrader. Pär och Rebecca från 2015.
 
 
 
Bild: tv4
 
 
 
- Eller... Nä. Nu googlade jag. De har gjort slut. 
 
- Facit säger med andra ord att du inte ska söka till Bachelor om du söker kärleken. 
 
- Nä hörrni. Den här säsongen går inte till historien som den bästa.
 
- Kan en tittare spola 25 minuter utan att missa något väsentligt så bör man kanske se över innehållet.
 
- Förresten tycker jag att grabbarna har gjort sitt på ett tag. Det är dags för en tjej i huvudrollen! Låt Isabella Larka får vara nästa års Bachelorette. 
 
Slut. 
 
 

Kommentera gärna!
Sabina

Ååå ja till Larka som bachelorette!
Är så besviken på Simon att han inte valde henne.. men jag tror att hon har mer stolthet än att dejta honom nu.

2019-12-13 ♥ 13:16:25 » URL: http://lesthi.blogspot.se
Veronica


Har aldrig kollat den svenska versionen av bachelor. Däremot har jag kollat en del amerikanska versioner av både bachelor/bachelorette. Det enda paret som fortfarande är ett par som jag känner till är Trista och Ryan. Fortfarande ett par 16 år senare 😍 Trista var den första Bachelorette på den amerikanska kanalen. Såvitt jag vet har TV4 inte kört med en tjej - de kanske borde testa 😅

Svar: Tror de körde med någon Tess för många år sedan 😊
Moa DeBruin

2019-12-13 ♥ 19:03:38
C

Jag tycker också den här säsongen varit seg. Tror tyvärr att det svårt att få till bachelor i samma klass som amerikanska. Tycker därför dom ska sända amerikanska bachelor istället! Där snackar vi 😊

2019-12-13 ♥ 19:21:57
Sara

Så klockren analys! Mitt i prick.

2019-12-13 ♥ 20:28:49
Carin

Simon och Larka är ju tillsammans nu, båda har bekräftat det på sina insta😊

Svar: Va?! Kul 😊 trodde inte det
Moa DeBruin

2019-12-14 ♥ 00:09:25
Johanna

Du glömde scrolla i kommentarsfältet på Simons instagram 😉 Där Larka skriver: ”JA! Det vill jag! ❤️” 🥰 Huruvida det kommer hålla eller ej är ju en annan fråga, men känslan säger mig att de redan träffats efteråt! I övrigt, tack för på pricken analys som vanligt!
När det gäller Felix... Alltså, jag vet inte. Men att komma hem från sin resa och gå på grönan TILLSAMMANS med tjejer från programmet (men inte Johanna) känns ju sjukt märkligt. Elinor och Lisa flinade glatt åt varandra när Johanna berättade om detta. Tycker det känns ganska fult gjort från deras sida också faktiskt. Med tanke på flinandet så känns det som tjejer som mer än gärna vill förstöra en begynnande relation. Och ja, jag medger att jag kanske går liiiite väl för hårt in i mina känslor för dem just nu 😂 Men jag hoppades så på johanna och Felix, gulligt par tyckte jag!

2019-12-14 ♥ 04:29:25
Anonym

Simon vädjar inte till döva öron, Larka svarade ja på hans inlägg samma dag som han la upp det

2019-12-14 ♥ 11:07:56

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback